Actes amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones

L’Ajuntament de Reus, a través de les regidories de Salut i de Participació, Ciutadania i Transparència organitza un seguit d’actes amb motiu del Dia Internacional d’Acció per la Salut de les Dones, el 28 de maig. La commemmoració internacional d’aquest dia va sorgir a San José, Costa Rica, durant el “V Encuentro de Mujer y Salud” al maig de 1987. Pretén fer visible la desigualtat de les dones en temes de la salut, fer públiques les demandes de les dones i el compromís de les administracions per afavorir-les.

Els actes programats a Reus són els següents:

  • Conferència: “Ser dona no és una malaltia! Dona i salut: la importància de la diferència”, a càrrec de Margarita López Carrillo. Documentalista de salut i presidenta de la Xarxa de Dones per la Salut de Catalunya; i presentada per Carmina Poblet, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Serà el dimarts, 23 de maig, a les 18:30h al Casal de les Dones.
  • Teatre: “Parlem de la Sida?”, a càrrec de l’Associació de Teatre “Dones 2000”; dirigida per Sara Dominguez, amb text original de Núria Calero i Sara Dominguez; i interpretada per Montse Agramunt, M. Dolors Gispert, M. Alicia Macias i Rosita Pàmies. Sinopsi: “Un grup d’amigues es troben per a fer un berenar, surten tot tipus de temes i la sida es converteix en el tema principal de la conversa. A qualsevol edat i moment de la vida pots estar exposat/da a les infeccions de transmissió sexual. Des d’una vessant divertida ens apropa al món de les infeccions de transmissió sexual”. Serà el dimecres 24 de maig, a les 19:00h a la Sala Santa Llúcia. Entrada gratuïta, aforament limitat.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.