Activitats del curs 2024 a El Círcol

Llibres 2024: de la narrativa empresarial al televisiu forense Dr. Bardolet

Dilluns, 15 de gener El Círcol comença curs amb la presentació d’una amena novel·la  sobre les vicissituds d’una empresa familiar del consultor Jordi Tarragona i el periodista Jordi Vilagut “Los Arístegui: una familia, una empresa”. Seguint en el apartat de llibres, Clàudia Pujol, directora de la revista Sàpiens i autora de “Els casos més impactants del forense Narcís Bardalet” ens presentarà el seu llibre acompanyada pel protagonista, un dels millors forenses del país que justament aquests dies podem veure a la sèrie televisiva que li dedica la Plataforma 3Cat.

Conferències 2024: La MHP Parlament visita Reus 

El capítol de conferències, serà obert per la MHP del Parlament de Catalunya, Sra Anna Erra, la seguirà Manel Sanromà, president de CIVICAI l’entitat encarregada de garantir i promoure que la Intel·ligència  Artificial sigui desenvolupada de manera responsable i transparent. El març arribarà la darrera conferència del trimestre a poques dates de celebrar el Dia internacional de les Dones i anirà a càrrec de la recentment elegida alcaldessa de Reus, senyora Sandra Guaita.

Torna: OMPLIM EL FORTUNY! pel Concert Solidari de Carnaval

Celebrant ja el seu 15è aniversari i amb el Carnaval a tocar arriba el Concert Solidari més antic i popular de la demarcació. Divendres 9 de febrer Omplim novament El Fortuny, enguany contra el càncer!

Justament l’endemà dissabte, el jove talent reusenc Joan Calabuig oferirà un concert de violí al Círcol.

Joves emprenedors under 40

Beer & Business ens presenta dos joves triomfadors under 40 com són el restaurador reusenc Ferra Cerro i la Al Beer & Business, dos joves triomfadors el restaurador reusenc que figura a la guies Michelin i Repsol des del 2021 i la comunicadora calellenca instal·lada a la nostra ciutat des del 2019 Tània Salas, propietària de l’ empresa de comunicació i màrqueting emocional Nuvöl Blanc.

Els tallers d’El Círcol

Variats i molt demandats, comencen el febrer amb dues sessions sobre finances:  “Per a la millora de la situació financera personal”, un taller teòrico-pràctic de salut integral dels cossos físic,  etèric, emocional, mental  de “Sanació energètica” i acaben a finals de març amb la restauració del “Tast gourmet de xocolates”

Activitats habituals: Bridge, ball , billar i converses idiomàtiques

El Bridge és protagonista dins l’apartat recreatiu amb les seves pools setmanals i les classes d’iniciació i perfeccionament seguit de  les populars classes de ball llatí, tango, la nova activitat DansaFlow i les converses d’anglès i francès “Speaking corner” i “En Francais s’il vous plaît”

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.