Activitats familiars a la Biblioteca Pere Anguera

La Biblioteca Pere Anguera ofereix a les famílies cada dilluns, de 17.30 a 19.30 hores, la possibilitat de deixar els seus fills d’entre 6 i 14 anys a l’activitat «ABCD Jocs», una ludoteca literària per a fomentar la creativitat. Aquest activitat forma part del programa «Temps per cures», impulsat per la Regidoria de Salut i Ciutadania, i que compta amb el suport de la conselleria d’Igualtat i Feminisme. Sota el lema «Respira, tens temps», l’Ajuntament de Reus gestiona diverses activitats per afavorir la conciliació de la cura dels fills amb la necessitat de temps per un mateix.

Des dels titelles dels personatges més emblemàtics dels contes pels més petits, fins al Dixit o Wonder Ponder per als més grans, i passant per diferents jocs de cartes i daus per a la creació d’històries, les opcions que els monitors proposen als participants cada dilluns són diverses.

Per participar-hi cal fer la reserva a inscripcions.reus.cat i acompanyar els infants per tal de signar l’autorització corresponent.

La Biblioteca Pere Anguera ha inclòs aquest activitat, que durarà tot l’any, dins la programació d’estiu «Anem al mas»,  en la qual s’han programat tardes de jocs durant els mesos de juliol i agost en record d’una activitat típica de les famílies reusenques en el temps de la calor. En els períodes de vacances es desplaçaven a peu als masos propers per a estar més frescos, passaven la tarda i la canalla aprofitava per jugar amb el veïnat d’edat semblant.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.