Activitats per juliol del Centre de Lectura de Reus

CENTRE LECTURA REUS

Aquest dijous 16 de juliol, a les 18.00, el Centre de Lectura de Reus presenta a la sala Emili Argilaga el nou número de la Revista del Centre de Lectura, que inclou el monogràfic «Dones del Centre». Aquest monogràfic repassa la trajectòria de diverses dones que han estat importants en la història del Centre de Lectura: Cèlia Artiga i Teresa Miquel, mestres i pedagogues; Teresa Bartomeu, esportista; Llucieta Canyà, escriptora; Rosa Magrané, excursionista; Maria Pascual, escultora; i Regina Figuerola i M. Dolors Pujol, bibliotecàries.

D’altra banda, el Cineclub del Centre de Lectura projectarà dimecres 15 de juliol, a les 18.00, a la sala Emili Argilaga, la pel·lícula Copying Beethoven. Direcció: Agnieszka Holland. Amb música original de Ludwig van Beethoven. EUA, 2006. 104 min. L’entrada és lliure però és necessària la prèvia inscripció al cicle «Música en projecció (Músiques a la pantalla)».

El Centre de Lectura continua oferint activitats en format digital. Destaquen les Aules de Filosofia Pràctica, a càrrec de Jordi Branchat: Hanna Arendt i Nicolau Maquiavel. El Centre també ha presentat les novetats dels mesos de juliol i agost de la Biblioteca del Centre de Lectura que es poden consultar a la seva web.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.