Activitats turístiques especials de Reus Promoció per Setmana Santa a Reus

L’Agència de Promoció de Ciutat intensifica la seva activitat promocional per Setmana Santa oferint a visitants i ciutadans una sèrie de serveis especialment pensats per aquells dies. Reus Promoció dóna suport a la Setmana Santa de Reus pel seu caràcter d’acte tradicional i molt arrelat a la ciutat; alhora que es tracta d’una època molt bona per a la promoció de Reus, ja que hi ha una gran afluència de visitants que passen les seves vacances a la Costa Daurada i aprofiten aquests dies per visitar la ciutat.

Visites especials per Setmana Santa:

  • Pavelló de distingits de l’Institut Pere Mata. A banda dels dissabtes en horari de 12:00 a 14:00h i de 16:00 a 18:00h, el pavelló també es podrà visitar el dimarts dia 11, el dimecres 12 i dijous 13 d’abril, en l’horari habitual. El divendres 14 d’abril (Divendres Sant) i el diumenge 16 d’abril, també es podrà visitar, però només en horari de matí, de 12:00 a 14:00h. Dilluns de Pasqua, el pavelló romandrà tancat.
  • Gaudí Centre. El Gaudí Centre estarà obert en el seu horari habitual, de dilluns a dissabte de 10:00 a 14:00h i de 16:00 a 19:00h, i diumenges i festius de 10:00 a 14:00h. Divendres Sant i Diumenge i Dilluns de Pasqua, el Gaudí Centre romandrà obert només al matí.
  • Tiquet combinat Pavelló de distingits i Gaudí Centre. Hi ha la possibilitat de comprar un tiquet combinat que permet la visita al “Pavelló dels distingits” i al Gaudí Centre. Aquest tiquet es pot adquirir tant a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre com al pavelló dels distingits a un preu especial.
  • Casa Navàs. A banda de les visites habituals dels dissabtes, la casa Navàs també es podrà visitar el dimarts 11, el dimecres 12 i el dijous 13 d’abril a les 10:30h, 11:30 h i 12:30 h.

És imprescindible realitzar reserva prèvia a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre Reus.

Accions de promoció

Durant els dies de Setmana Santa s’intensifica el repartiment de material promocional de Reus als principals hotels, càmpings i oficines de turisme de la costa. En aquest repartiment especial, també s’inclou el programa dels actes principals de la Setmana Santa reusenca.

En aquest sentit, a l’Oficina de Turisme del Gaudí Centre i del carrer de Sant Joan, es repartirà i es farà difusió del programa d’actes de la Setmana Santa reusenca. D’altra banda, el programa també es podrà descarregar de les pàgines web de Reus Promoció (reuspromocio.cat) i de l’ajuntament de Reus (reus.cat), i amb traducció al castellà, francès i anglès

Durant aquests dies de vacances també es realitzaran altres activitats turístiques especials, organitzades per empreses de la ciutat, de les que també se’n farà promoció.

  • Visita dinamitzada a l’exposició «Alexandre Frias i Roig, metge dels infants». Museu de Reus (Plaça de la Llibertat núm. 13). Durada : 1h 15’. Entrada lliure i activitat gratuïta. Dissabte 8 d’abril de 2017 a les 18 h (públic general). Dimarts 11 d’abril de 2017 a les 18 h (públic familiar) i les 19 h (públic general). Dimecres 12 d’abril de 2017 a les 18 h (públic familiar) i a les 19 h (públic general).
  • Visita guiada per a públic familiar «Espais literaris amb aroma de donzell». Dijous 13 d’abril a les 12 h. Sortida des la Casa Rull. Organitza: Reusenques de Lletres i ANS Educació
  • Visita teatralitzada al Pavelló de distingits de l’Institut Pere Mata. Divendres 14 i dissabte 15 d’abril a les 12 h. Durada: 2 h. rganitza: Còdol Educació
  • Visita guiada al Museu del Vermut i tast de vermut. Dilluns 17 d’abril a les 12 h. Durada aproximada: 30 minuts de visita, i tast posterior. Organitza: Museu del Vermut
  • Visita guiada a la ruta «Reus, bressol del vermut». Diumenge 16 d’abril a les 11:30h. Organitza: Còdol Educació.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.