Agenda de maig a la Biblioteca de Cambrils

La Biblioteca Josep Salceda i Castells de Cambrils iniciarà la programació del mes de maig aquest divendres dia 5 amb la presentació dels llibres “Jota y el misterio de las botelles”  i “Jota y el misterio del ajedrez” (editorial Babidibú) a càrrec de l’autor, Jorge de Leonardo. L’activitat familiar, que inclourà una gimcana, està pensada per a nens i nenes a partir de 7 anys i per participar-hi cal fer inscripció prèvia a la mateixa biblioteca.  

La segona proposta del maig serà una “Hora del conte per a nadons” amb Marta Moli “La Flaps” el divendres 19 de maig a les 17:30 hores. Es tracta del conte teatral “La màgia dels barrets” dirigit a nens i nenes d’entre 6 mesos i 4 anys. La història, narrada amb rodolins, està protagonitzada per tres barrets que s’aniran disfressant amb l’ajuda del públic.  

Finalment, el 30 de maig l’escriptora Sílvia Mayans parlarà de la seva novel·la negra “La drecera de Caïm” (XXX Premi Ferran Canyameres de Novel·la 2021) en una sessió oberta del Club de Lectura Adult, que compta amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres catalanes.  

La programació es completa amb dues trobades dels Clubs de Lectura restringides als membres inscrits per comentar els llibres que han llegit aquest mes. El 26 de maig el Club  de Lectura en Família intercanviarà impressions sobre el “Els tres bandits” de Tomi Ungerer i el 26 de maig el Club de Lectura Infantil posarà en comú la lectura de “Acqua Alta” de Cinta Arasa.  

PROGRAMA D’ACTIVITATS DEL MAIG  

PRESENTACIÓ DE LLIBRE I GIMCANA 

Divendres 5 de maig, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Presentació dels llibres: Jota y el misterio de las botellas i Jota y el misterio del ajedrez, de Jorge de Leonardo, editorial Babidibú, a càrrec de l’autor. Amb una gimcana. Activitat familiar, per a nens i nenes a partir de 7 anys. Amb inscripció. 

HORA DEL CONTE PER A NADONS  

Divendres 19 de maig, a les 17.30 h, a la Biblioteca (C/ Alfons el Cast, 2), Hora del conte amb Marta Moli la Flaps: La màgia dels barrets. Conte teatral narrat amb rodolins en què els protagonistes són tres barrets que, amb l’ajuda dels espectadors, s’aniran disfressant. Per a nens i nenes de 6 mesos a 4 anys.  

CLUB DE LECTURA EN FAMÍLIA 

Divendres 26 de maig, a les 17 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura en família amb Sílvia Palazón. Es comentarà el llibre Els tres bandits, de Tomi Ungerer. Amb inscripció.  

CLUB DE LECTURA INFANTIL 

Divendres 26 de maig, a les 18 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura infantil a càrrec de Rosana Andreu. Es comentarà el llibre Acqua Alta, de Cinta Arasa. Amb inscripció.  

CLUB DE LECTURA ADULT 

Dimarts 30 de maig, a les 19 h, a la Biblioteca (C/Alfons el Cast, 2), Club de lectura adult. Es comentarà el llibre La drecera de Caïm, de Sílvia Mayans, amb la presència de l’autora.   

Activitat de la Biblioteca Josep Salceda i Castells amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Institució de les Lletres Catalanes.  

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.