Jornada ‘Emprenent el futur que volem’

Una cinquantena d’startups i pimes innovadores han participat en la jornada “Emprenent el futur que volem”, organitzada per REDESSA i ACCIÓ amb la col·laboració d’ENISA i que ha servit per donar a conèixer les línies de finançament que ofereix l’Empresa Nacional de Innovación, SA (ENISA), entitat que depèn de la Direcció General d’Indústria i de la petita i mitjana empresa, del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme.

El tècnic d’ENISA, Ignacio Liñán, ha presentat els préstecs per a finançar projectes innovadors i de creixement empresarial i les diferents línies de finançament que ofereixen i que estan centrades en 6 eixos: Joves Emprenedors, Emprenedors, Creixement, Emprenedores Digitals, Agroinnpulso i Indústries Culturals i Creatives.

La jornada també ha comptat amb l’experiència de tres empreses vinculades a l’ecosistema de REDESSA, que han rebut finançament a través d’ENISA. Es tracta d’E-Agora, Etecnic i Biosfer Teslab. Per acabar, les startups i pimes innovadores assistents ha pogut presentar els seus projectes a tècnics d’ENISA, que els han revisat amb la finalitat de concretar l’encaix amb les diferents línies de finançament.

La jornada “Emprenent el futur que volem” s’emmarca en el programa de serveis de la Incubadora TIC de REDESSA. Les 15 startups que han accedit a la incubadora finalitzaran les sessions del bootcamp el pròxim dijous, dia 11 de maig, per continuar després amb les mentories personalitzades per cada projecte.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.