Aigües de Reus renova el clavegueram de part del raval de Sant Anna aquest estiu

Aigües de Reus preveu iniciar el proper dilluns 26 de juliol les obres de renovació de la xarxa de sanejament del raval de Santa Anna (entre la Plaça de Prim i el carrer de Santa Anna) amb una inversió global de 236.750 euros, de la qual es fa càrrec íntegrament l’empresa municipal d’aigües. Els treballs tindran una durada aproximada de dos mesos.

Aquesta obra de millora del clavegueram ja estava inclosa en els Plans Directors de Sanejament, però s’ha programat ara com a pas previ necessari a les obres de reurbanització del mateix tram del raval de Santa Anna, que s’iniciaran quan hagin finalitzat aquests treballs per tal de desenvolupar el projecte de transformació en zona de vianants, amb la presència d’elements de mobiliari urbà que fomentin l’ús per a la ciutadania a peu i creïn zones d’estada, entre d’altres. El raval de Santa Anna, doncs, es transformarà en un recorregut cívic que converteixi els actuals llocs de pas en llocs d’estada i de relació de la ciutadania.

L’actuació que comença dilluns es desenvoluparà en diverses fases:

– Des de dilluns 26 i durant un període comprès entre dues i tres setmanes, les obres es concentraran en el tram entre la Plaça de Prim i el carrer de Salvador Espriu. Es tallarà el la circulació pel raval Santa Anna en el seu horari habitual, excepte el tram que estarà en obres, que romandrà tancat mentre durin els treballs.

– En la fase 2 s’actuarà en el tram entre el carrer de Salvador Espriu i el carrer de Santa Anna, fet que suposarà talls a la circulació al tram afectat durant el temps que duri l’obra, aproximadament un mes i mig.

– La darrera fase es concentrarà en la cruïlla del raval de Santa Anna i el carrer de Santa Anna. En aquest cas, les obres duraran aproximadament cinc dies, i comportaran que es talli la circulació totalment al raval de Santa Anna des de la plaça de Catalunya.

Forma part de les actuacions programades dins del pla d’inversions que Aigües de Reus té previst executar al llarg de 2021, i entre les quals hi ha un ampli ventall de projectes de reparació i renovació de la xarxa d’abastament i sanejament en diversos barris de la ciutat. En tots els casos, els treballs estan en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’ONU i el Pla d’Acció Municipal.

Com és habitual en totes les obres que impulsa a la ciutat, Aigües de Reus posa a disposició dels veïns de l’àrea un telèfon (977345843) per a qualsevol consulta durant les obres i agraeix anticipadament la col·laboració dels veïns de la zona. També s’ha posat a disposició un telèfon de guàrdia 24 hores per part del contractista, el 699 918 258.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.