Ajornat l’espectacle “Una gossa en un descampat” d’aquest dissabte al Teatre Bartrina

El Consorci del Teatre Bartrina i la Sala Beckett han decidit conjuntament ajornar la representació de l’espectacle “Una gossa en un descampat” que s’havia de fer aquest dissabte a l’espai escènic reusenc atesa la convocatòria de manifestació a Barcelona prevista per al mateix dissabte a la tarda. 

La nova data prevista per a la representació a Reus de l’espectacle és el diumenge dia 17 de novembre, a les 18:00 h. 

Les entrades són vàlides igualment malgrat el canvi de data, o sigui que totes les persones que l’hagin adquirit no caldrà que facin cap canvi. En cas que no puguin assistir-hi o per a qualsevol altre dubte es poden posar en contacte amb el Teatre Bartrina els matins des de les 9:00 h fins a les 15:00 h o a la tarda des de les 18:00 h fins a les 20:00 h (directament a taquilla). 

Sinopsi
“Una gossa en un descampat”, de Clàudia Cedó, és una producció de la Sala Beckett i del Grec 2018 Festival de Barcelona. Dirigida per Sergi Belbel, està interpretada per Pep Ambròs, Anna Barrachina, Queralt Casasayas, Vicky Luengo, Xavi Ricart i Maria Rodríguez. En aquesta obra, el personatge protagonista (Júlia) està desdoblat en dos (Júlia 1 i Júlia 2). 

La Júlia i el Pau esperen un nen. Ella està de cinc mesos quan l’embaràs es complica. Arriben a l’hospital esperant que els diguin que el mal de panxa és normal, però se’ls queden ingressats. En una setmana hauran de fer-se a la idea que perden el seu fill. Passaran per moments difícils, intensos, feliços, dramàtics i còmics, tot alhora, tot un garbuix. 

“Una gossa en un descampat” explica la història de superació d’aquesta parella que, com tantes d’altres, haurà d’enfrontar-se al fet de parir una criatura morta. Aprendre alguna cosa de tot això. Plantar cara al monstre de les pròpies pors… 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.