Ajornat l’inici del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS

FESTIVAL COS 2019

El Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual COS 2019 ajorna l’inici de la programació a dissabte 19 d’octubre atesa la convocatòria de vaga prevista per a aquest divendres. Això afectarà, per un costat, a l’espectacle “Reminiscence”, de la companyia Ateneo della Danza-cia. Balleto de Siena, que enlloc de representar-se divendres es farà dissabte, a les 17:00h, a la plaça del Mercadal. Per l’altre costat, l’espectacle “la dernière danse de Brigitte”, de la companyia Zero en Conducta, que s’havia de representar al teatre de l’Orfeó Reusenc s’ha suspès, ja que el calendari de la companyia no els ha permès reprogramar-ho en un altre moment del cap de setmana. L’organització del COS i els mateixos integrants han arribat al compromís de poder-lo programar de nou en l’edició del festival de l’any vinent. 

Així doncs, el primer espectacle del COS 2019 es farà aquest dissabte dia 19 d’octubre,a  les 12:00 h, al Teatre Bravium. Serà “Sabates noves”, de la companyia Tian Gombau – L’home dibuixat. Durant dos dies, passaran per Reus deu espectacles diferents, adreçats a diferents sectors de públic, i que inclouen propostes diverses, tant de teatre del moviment com de dansa. 

Tota la informació de l’edició d’enguany del Festival Internacional de Moviment i Teatre Gestual es pot consultar a www.cosreus.cat i per seguir tota l’actualitat es pot fer a través de les xarxes socials de @reuscultura

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.