El Grup d’Empreses Blasi, amfitrió de la Danone Nations Cup 2019

El Complex Esportiu Futbol Salou, el Cambrils Park Sport Village i el Camping & Resort Sangulí Salou han jugat un paper clau en l’edició d’enguany

Ha finalitzat la vintena edició de la Danone Nations Cup, on el Grup d’Empreses Blasi ha exercit el paper d’amfitrió i de centre neuràlgic de la competició. Les tres branques del grup d’empreses, format pel Complex Esportiu Futbol Salou, el Cambrils Park Sport Village i el Camping & Resort Sangulí Salou, han tingut molta rellevància durant el desenvolupament del torneig.  

Per una banda, tant els participants com l’organització del torneig s’han allotjat a Cambrils Park Sport Village. Els primers a arribar van ser els membres de l’organització, els quals han anat visitant les instal·lacions per tal de tenir a punt, juntament amb l’equip de coordinadors de l’esdeveniment de Cambrils Park, fins al mínim detall del torneig. Els participants han gaudit de totes les comoditats del Resort: allotjaments fins a 4* superior, servei de restauració adaptat a les necessitats de l’esdeveniment, Fitness & Spa o d’una zona esportiva, entre d’altres.

D’altra banda, a l’amfiteatre del Camping & Resort Sangulí Salou va ser on es va celebrar la cerimònia inaugural de la Danone Nations Cup, la qual va comptar amb els més de 700 esportistes, els quals que van poder gaudir d’una festa plena d’emocions en un amfiteatre completament renovat aquest 2019.

Però el paper protagonista l’ha adquirit, sobretot, el Complex Esportiu Futbol Salou. A la primera fase de les instal·lacions esportives, és a dir, els vuit camps de futbol de la part baixa, és on s’han celebrat els partits de la fase preliminar. Però, a més de jugar els partits, els participants també han pogut realitzar activitats d’esbarjo relacionades amb el futbol; per exemple, xuts a porteria per practicar punteria, o jugar a tennis-taula amb pilotes de futbol i amb els peus per tal de millorar les seves habilitats. El torneig va finalitzar el dia 12 d’octubre en una jornada esportiva a l’RCDE Stàdium. La celebració d’aquest torneig a la Costa Daurada suposa, per al Grup d’Empreses Blasi, un pas més en la internacionalització dels seus productes, fet que comporta una desestacionalització de la temporada turística. A més, les més de mil persones que han gaudit de les instal·lacions d’allotjament i esportives, també han pogut gaudir del clima de la zona a la vegada que descobreixen la Costa Daurada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.