ALDI crea 6 nous llocs de treball amb l’obertura d’un nou supermercat a Reus

· ALDI compta amb 11 supermercats a la província de Tarragona i un total de 63 a Catalunya

La cadena de supermercats ALDI ha obert avui un establiment a la localitat catalana de Reus. Aquest nou supermercat, que suposa el tancament de l’establiment que la companyia té al Polígon Industrial La Roureda, a la mateixa localitat, ha creat 6 nous llocs de treball addicionals, que se sumen a la plantilla de 8 persones del supermercat anterior.

Ubicat a l’avinguda de Salou, 171 i amb una superfície de 1100m2, el nou establiment compta amb 88 places d’aparcament i ofereix un horari comercial de dilluns a dissabte, de 9h a 21.30h.

A Catalunya, ALDI compta amb 63 establiments, dels quals 11 es troben a la província de Tarragona.

L’acte inaugural ha comptat amb l’assistència d’Alexandre Pagès, responsable d’Expansión de ALDI; Daniel Rubio, alcalde en funcions de l’Ajuntament de Reus i regidor de l’Àrea de Recursos Humans i Medi Ambient; Carles Prats, regidor de l’Àrea d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, regidora de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus; i Pau Salvadó, coordinador de Comerç Interior de la Cámara de Comerç de Reus.

ALDI té com a objectiu seguir oferint la millor qualitat al millor preu en un ampli
assortiment de productes en les categories d’alimentació, drogueria, higiene i basar. En el supermercat ALDI de Reus, els clients podran trobar més de 2100 productes amb tot el necessari per realitzar una compra completa, amb una cuidada selecció de productes frescos, envasats, regionals i més de 200 productes ecològics, sempre amb un fort compromís amb la qualitat. En el marc de la seva aposta pel producte fresc de qualitat i proximitat, ALDI ha introduït El Mercado de ALDI, una nova marca de productes frescos que inclou al voltant de 300 articles de fruites, verdures, carn, peix i ous.

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.