Els Centres Cívics tanquen l’oferta d’estiu amb èxit de participació i l’objectiu assolit de teixir noves relacions ciutadanes

Gaudir de l’estiu i teixir relacions entre entitats i ciutadania. La regidoria de Participació, Bon Govern i Serveis Generals considera assolits els objectius amb els que va presentar «36 propostes refrescants», la programació d’estiu de la xarxa de centres cívics municipals.

Tancada la programació, la regidoria fa un balanç positiu de l’oferta d’estiu, que ha comptat amb una participació d’unes 1.300 persones, i que ha incrementat notablement les 800 que es van registrar l’estiu passat.

Per tercer estiu consecutiu, els centres cívics han programat un total de 35 activitats obertes i gratuïtes, que s’han  desenvolupat entre els mesos de juny i juliol. Activitats com concerts, classes de ball o cuina, i visites guiades, entre altres.

L’avaluació de la programació destaca com s’han teixit relacions entre les entitats i la ciutadania, tant entre persones usuàries habituals dels centres cívics com de nous. Destaquen, en aquest sentit, activitats com els assajos oberts d’elements del seguici festiu, els actes de final de curs dels centres cívics en clau festiva, o les «Nits d’entitats», amb sopars de convivència i concerts.

Les activitats programades durant els mesos d’estiu des de fa tres anys han anat creixent tant en quantitat com en el número de persones participants. L’any 2017 es van oferir 8 activitats, en les que hi van participar 213 persones; i l’any passat es van oferir un total de 21 activitats, en les que van participar 813 persones. Enguany, 35, amb 1.300 participants.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.