Aleix Pozo campió d’Espanya de tennis en categoria dobles aleví masculí

Aleix Pozo campió d’Espanya

Tres jugadors del Club Tennis Tarragona van disputar la setmana passada el campionat d’Espanya de tennis en categoria aleví a la ciutat de Pamplona. Entre tots ells cal destacar el resultat d’Aleix Pozo que va finalitzar com a campió d’Espanya de dobles fent parella amb Carlos Giraldi i superant a la final a la parella catalana formada per Roger Pascual i Nico Rating per 6/2 6/2.

Per la banda individual, el resultat més destacat va ser el d’Anna Ortiz que va arribar fins a quarts de final on va perdre per 6/4 6/2 contra la jugadora que va finalitzar com a campiona Victoria Jimenez (2). Ortiz va ser el millor resultat català femení del quadre final.

Marina Saez també va disputar el quadre final, la jugadora del CTT va perdre a segona ronda contra la principal favorita i (1) del quadre NaroaAranzabal.

El Club Tennis Tarragona vol felicitar als tres jugadors per la feina realitzada durant tota la temporada.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.