Altafulla torna a gaudir del triatló

Altafulla torna a gaudir del triatló

250 triatletes han participat aquest dissabte al Just Tri Altafulla, un esdeveniment esportiu adaptat a la nova normalitat

Després de molt temps i esforç, Altafulla torna a gaudir d’un esdeveniment esportiu adaptat als nous temps. Finalment, ahir dissabte 10 d’octubre a la tarda es va poder celebrar el Triatló d’Altafulla, una de les proves de circuit popular de triatló Just Tri Series. L’esdeveniment ha anat a càrrec de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, que encapçala Àlex Cañas, i ha comptat amb la direcció tècnica de Sport No Limit. Per un tema de seguretat, la participació ha estat limitada a 250 persones. Les poques places es van esgotar en menys d’una setmana. Entre els inscrits al Triatló d’Altafulla 2020 es poden trobar a quatre campions d’Espanya: Albert Parreño, Anna Flaquer, Albert Torres i Dolça Ollé.

Els guanyadors

Enric Boldu de Club Natació Montjuïc amb un temps de 1:00:28 i Anna Flaquer del club Fasttriatlon amb una marca de 1:06:40 han estat els guanyadors en la modalitat Sprint.

En modalitat Super Sprint, els vencedors han estat Pep Tatché del club T-Bikes amb un temps rècord de 00:33:03 i Olga Fernàndez del Club Triatló Sabadell parant el crono en 00:45:12.

Mesures de seguretat

El Triatló d’Altafulla ha comptat amb unes mesures de seguretat exigents a conseqüència del Covid-19. Els triatletes han hagut de respectar els dos metres de distància de seguretat en tot moment, utilitzar la mascareta a la recollida de dorsals i a l’entrada a boxes, netejar-se les mans en el moment de recollir els dorsals i a l’entrada a boxes, i seguir les indicacions que han donat les persones de l’organització. A més a més, les sortides han estat esglaonades i per grups reduïts i a la meta s’ha comptat amb espais amplis per respectar les distàncies.

Un circuit de triatló afectat per la pandèmia

A conseqüència del Covid-19, quatre de les cinc proves de circuit Just Tri Series 2020 es van haver de cancel·lar: Castelldefels, Tarragona, Cambrils i L’Hospitalet de L’Infant. L’última prova del circuit, el Triatló d’Altafulla, a la fi s’ha pogut celebrar.

Dues modalitats

Per a aquest esdeveniment, els participants han pogut escollir entre dues distàncies: Sprint (individual i relleus) i Super Sprint (individual). La modalitat de Sprint individual i relleus consta de 0,75 km de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu; mentre que la Super Sprint individual compta amb 0,35 km de natació, 10 km de bicicleta i 2,5 km de cursa a peu.

Agraïments

L’organització vol donar les gràcies a tots els participants del Triatló d’Altafulla per la seva actitud en el desenvolupament de la prova. Un cop més s’ha pogut demostrar que amb respecte, civisme, paciència i tolerància es poden disputar esdeveniments esportius amb total seguretat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.