Bons Reus

Bons Reus

Fa pocs dies, al peu d’un dels nostres vials més comercials, el carrer de Monterols, vam activar la campanya Bons Reus inclosa dins del Pla de Reactivació Econòmica de Reus. És, en realitat, una de les principals accions que des del Govern municipal hem previst per recuperar la demanda als establiments de la ciutat i que estem comprovant que, amb la complicitat de la ciutadania, està essent un important revulsiu per a l’actual situació. En realitat, és l’operació més important de suport econòmic al sector comercial, de serveis, i de restauració de la ciutat mai feta. En ella, l’Ajuntament injecta 400.000€ que generaran un impacte econòmic directe mínim 1’2M€.

Bons Reus s’executa des de l’Agència Reus Promoció de l’Ajuntament de Reus, amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus, i les entitats comercials Unió de Botiguers i El Tomb de Reus. Tot plegat, un excel·lent exemple de col·laboració público-privada que està marcant el futur. La informació es pot consultar a la web https://bons.reus.cat, el mateix lloc on la ciutadania pot descarregar els bons.

Aquesta és de fet, una aposta proactiva pel benestar com a resposta a la necessitat de treball, més enllà de la tasca feta en tot moment pels nostres serveis socials. És ja, en aquests moments, una experiència exitosa d’inversió de solidaritat productiva que en els propers dies estendrem als nostres visitants per incrementar el turisme a la ciutat amb la voluntat repetir-la en un futur proper sota variants diverses.

Animeu-vos! sortiu a comprar i a consumir per Reus. Els nostres establiments són segurs i us esperen amb la professionalitat i cura que els distingeix. Això sí, tingueu sempre presents les normes d’higiene que tots coneixem i que es resumeixen en tres paraules: distància, mans, mascareta.

Montserrat Caelles

Regidora de de Promoció de Ciutat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.