Altafulla torna a vibrar amb el triatló

Aquest dissabte 9 d’octubre es va disputar una nova edició del Triatló d’Altafulla, una de les proves de circuit popular de triatló Sailfish Just Tri Series. Un any més, l’esdeveniment va ser organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Altafulla, encapçalada per Àlex Cañas, i va comptar amb la direcció tècnica de Sport No Limit.

L’edició d’aquest any va donar el tret de sortida a les 16:00 amb un triatló infantil, una prova que es va recuperar després de molt temps. Els més petits van tenir l’oportunitat de gaudir d’aquesta modalitat a través d’una prova adaptada que constava de 100 m de natació, 1 km de bicicleta i 200 m de cursa a peu. Per seguretat, el sector de natació es va fer a la piscina municipal, però, igual que els grans, van acabar la prova com a autèntics triatletes creuant el mateix arc de meta situat al passeig marítim.

Per la seva banda, els grans, que per a aquesta edició disputaven únicament la modalitat Sprint (750 m de natació, 20 km de bicicleta i 5 km de cursa a peu), van començar la prova a les 17:00 des de la platja d’Altafulla. Per intentar mantenir la distància en tot l’esdeveniment, les sortides dels participants van ser de quatre en quatre.

Els guanyadors del Triatló d’Altafulla 2021 van ser la triatleta professional Dolça Ollé, amb un temps de 01:07:42, i Aitor Novillo, amb una marca de 01:02:11. En categoria femenina van completar el pòdium Maite Esvertit (01:17:23) i Núria García (01:17:50). D’altra banda, en categoria masculina, el segon i tercer en arribar a meta van ser Joan Cucurell (01:03:50) i Albert Filella (01:03:57), respectivament.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.