‘ANIMA JOVE’, Mostra Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla

El proper dia 21 de gener del 2023 tindra lloc la primera edició d’ANIMA JOVE, Mostra Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla.

L’objectiu principal d’aquesta mostra és crear un espai on difondre l’art de l’animació al nostre territori. Tindra curtmetratges nacionals i internacionals de gran prestigi, que han recorregut els festivals d’animació més importants de tot el món.

El 21 degenera partir de les 11:30 a La Violeta d’Altafulla, donarem el tret de sortida amb el Taller CreAnima, un taller d’iniciació a l’animació per als més petits. Seguirem ambla projecció de la secció infantil de curtmetratges. 1 ja a la tarda, comern;arem ambla mostra pera adults, projectant la secció documental a les 17:30, seguida de la secció de ficció a les 18:45.

Es tracta d’un esdeveniment única tata la província de Tarragona, que posara Altafulla al mapa de l’animació internacional. Volem fer partícips a tots els ciutadans del Tarragones, especialment els amants de la cultura, amb aquesta proposta innovadora i sense precedents a casa nostra.

Aquesta mostra neix amb un esperit de continu’itat. Una cita anual on gaudir deis curtmetratges d’animació més destacats del panorama mundial. 1 amb una clara vocació d’esdevenir un festival d’animació de renom en el futur proper.

Entrades a la venda a: lavioleta.sacatuentrada.es, La taquilla de La Violeta L’Ajuntament d’Altafulla i L’oficina de Turisme d’Altafulla.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.