‘Intervals’ de Josep M. Codina a Tarragona

L’exposició de Josep M. Codina, al Tinglado 1 del Moll de Costa, ofereix al públic de Tarragona una sèrie d’obres introspectives que ens revelen un univers ple de poètics misteris que al·ludeixen a la persona, al seu cos, la lluita del fet de viure i l’aflicció que inexorablement comporta. A aquesta cartografia privada de cada ésser humà, l’autor aconsegueix conferir un significat universal, com a metàfora del pas del temps i la vulnerabilitat.
Codina dibuixa tots aquests grafismes que testimonien la vida en un context on també utilitza les diferents qualitats tàctils de la matèria, per tal de crear la ‘pell del nostre cos a la pell de la pintura’.
El Port de Tarragona convida a la ciutadania per apropar-se al Tinglado 1 i gaudir d’una nova mostra artística que, ben segur, no deixarà indiferent a ningú.

Josep Maria Codina va néixer a Mataró l’any 1958 i va fer la seva primera exposició l’any 1985. Codina va estudiar a l’Escola d’Arts Plàstiques Pau Gargallo de Badalona i a la Facultat de Belles Arts de Barcelona. Codina ha compaginat el seu treball artístic amb el
disseny i la docència i una llarga trajectòria expositiva de més de 35 anys.
Codina ha desenvolupat a través dels seus quadres tota una poètica entorn del pas del temps, perquè, segons declara el mateix artista ‘és el temps l’insospitat i anònim autor qui al llarg de la nostra vida dibuixa aquests grafismes vitals, signes de vida, empremtes que testimonien la batalla del viure’.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.