‘Animal Day’ a La Fira Centre Comercial, el dissabte 25

Per tercer any consecutiu, La Fira Centre Comercial convoca l’“Animal Day”: una jornada amb diverses activitats dirigides a visibilitzar les habilitats de les nostres mascotes, impulsar l’acollida i l’adopció juntament amb protectores i associacions, i fomentar la convivència d’animals i persones en l’entorn comercial. La iniciativa tindrà lloc el proper 25 de febrer, a partir de les 9.00h del matí i fins a les 20.00h.

L’activitat principal del dia es realitzarà a la Planta Segona i consistirà en un Market Solidari de protectores i associacions locals que, a més d’oferir els seus productes i manualitats, informaran sobre els animals que es troben en acollida actualment i cerquen una nova llar. A les 12.30h, al mateix espai, es realitzarà una desfilada canina oberta a totes les mascotes que visitin el centre (prèvia inscripció). La Planta Primera de La Fira acollirà una exposició fotogràfica durant tota la jornada i una xerrada de sensibilització sobre la vida amb els animals amb la participació de la Influencer i rescatadora @Revolución Pata, un usuari de gos guia i el Centre Horus.

Paral·lelament, a l’exterior del centre, a la Plaça Univers, a partir de les 10.00h, es faran diferents exhibicions d’habilitats canines. Igualment, a la Planta -1 s’instal·larà un espai fotogràfic per a mascotes davant de Kiwoko. A més, la programació d’aquesta tercera edició de l”Animal Day’ també ha tingut en compte els més petits de la casa a través de diferents tallers on podran aprendre a fer un gos d’origami, construir una joguina per a la seva mascota, dibuixar-la amb materials reciclables i fins i tot pintar-se la cara emulant els animals favorits.

Com a part del compromís de La Fira Centre Comercial amb els animals, en aquest esdeveniment es ratificarà un nou protocol per al benestar animal al Centre Comercial, validat amb els experts, protectores, associacions i entitats que participen a la jornada. Així garantirà que aquest espai, declarat Animal Friendly des de l’any 2019, ofereix la millor experiència als visitants, tinguin mascota o no. La Fira, Centre Comercial gestionat per SILICIUS, la SOCIMI del Grup Mazabi especialitzada en la compra i la gestió d’actius, manifesta així el seu compromís de fomentar l’adopció responsable de mascotes i la convivència a l’espai d’oci i comerç.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.