Aquest mes de setembre un descompte del 50% en la matrícula del nou curs Islington Academy

Aquest mes de setembre un descompte del 50% en la matrícula del nou curs Islington Academy

El dia 14 d’aquest mes s’inicia un nou curs escolar i també comença un nou curs a Islington Academy, una acàdemia d’anglès ubicada al centre de la ciutat, al Raval de Santa Anna. Al capdavant del centre hi ha la Fenella i la Michelle, dues germanes nadives d’Anglaterra amb molts anys d’experiència com a docents.

Islington Academy us ofereix tot tipus d’opcions per a totes les edats, així com una diversa disponibilitat horària, tant al matí com a la tarda, seguint totes les directrius sanitàries de seguretat en classes de grups reduïts, màxim de 5 alumnes, i si fos necessari també l’opció de continuar les classes online.

El tret distintiu d’aquesta acadèmia és el seu tracte proper i familiar, centrant-se especialment en l’expressió oral de l’anglès a través de jocs de comunicació i de grups de conversa.

Ofereix cursos per a totes les edats: alumnes de primària o secundària, ja sigui com a reforç escolar o bé ampliant la seva formació curricular, així com per a adults: des del nivell incial fins a la preparació d’exàmens oficials. A Islington Academy també hi ha l’opció de realitzar cursos intensius en horari de matí, adreçats a alumnes adults, o també la possibilitat de realitzar classes particulars per aquells alumnes, de totes les edats, que així ho prefereixin.

Ara comença el curs i durant aquest mes de setembre podeu gaudir d’un 50% de descompte en formalitzar la vostra matrícula, tot i que podeu unir-vos a la família d’islington Academy en qualsevol moment de l’any.

Come on!

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.