‘Pinocchio’ en carn i ossos

Butaca setembre

Cinema

Aquest mes s’estrena ‘Salir del ropero’, l’òpera prima d’Ángeles Reiné, també coautora del guió junt a Elio Quiroga. Es tracta d’una comèdia protagonitzada per una advocada espanyola establida a Edimburg que està a punt de casar-se. Quan la conservadora família del seu promès descobreix que la seva àvia, de 74 anys, està a punt de casar-se amb una amiga seva de tota la vida la boda comença a perillar.

Ingrid García Jonsson, David Verdaguer, Verónica Forqué, Rosa Maria Sardà (en la que és la seva pel·lícula pòstuma) i Candela Peña formen l’estoll de protagonistes. La majoria de pel·lícules que arriben aquest mes són de producció europea.

De casa nostra tenim, entre d’altres, les comèdies ‘Operación Camarón’ i ‘Rifkin’s Festival’. La primera és el remake del film italià de 2013 ‘Song’e Napule’, que mostra com un policia novell s’infiltra com a teclista al grup Los Lolos, conjunt que actuarà a la boda de la filla d’un traficant local.

L’altra és el nou treball escrit i dirigit per Woody Allen, el quart treball de la seva filmografia amb la productora catalana Mediapro, després de ‘Vicky Cristina Barcelona’, ‘Conocerás al hombre de tus sueños’ i ‘A Roma con amor’. D’itàlia s’estrena ‘Pinocchio’, nova versió en acció real del famós conte de l’autor Carlo Gollordi. I de factura britànica arriben ‘The King’s man, primera misión’, preqüela que narra l’origen de l’agència del títol, i ‘En busca de Summerland’, òpera prima de Jessica Swale. Ambientada durant la Segona Guerra Mundial en un petit poblet d’Anglaterra on són evaquats diversos nens de les grans ciutats per protegir-los i són acollits temporalment per les famílies del poble.

Si estàs interessat, trobaràs més informació a:

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.