Arriba el Trapezi

La Fira de Circ Internacional de Catalunya, TRAPEZI, ja ha aterrat a Reus. L’acte d’inauguració, a Cal Massó, ha anat a càrrec de Daniel Recasens, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Reus; Leandro Mendoza, director artístic de Trapezi, Lourdes Malgrat, delegada de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona i C arles Pellicer, alcalde de Reus, i ha mostrat la il·lusió del Trapezi per a ser un reflex del talent del circ contemporani actual.

L’acte d’inauguració ha comptat també amb la col·laboració de l’artista Yldor Llach. Per altra banda, la companyia de circ «EIA» ha presentat “Nuye” al Teatre Batrina, un espectacle format per sis acròbates que sorgeix de l’exploració de les diverses dinàmiques de les relacions de parella.

Per acabar la jornada d’inauguració, la creadora de circ contemporani Vivian Friedrich ha presentat el seu espectacle Kristall Bohème [excavació SUR]. L’espectacle proposa una reflexió sobre la memòria transgeneracional i les arrels en una performance ad hoc entre una artista de circ, un músic i una cantant d’òpera, acompanyada pel bufat de vidre en viu.

L’edició d’enguany, que s’allargarà fins el proper diumenge 15 de maig, proposa una programació que aposta per les millors companyies nacionals i internacionals, de països com Canadà, França o Brasil, que mostraran les millors novetats del sector incloent una seixantena de representacions a diferents punts de la ciutat de Reus.

A més a més, la programació d’aquesta edició, també comptarà amb la projecció del documental “Trapezi. Art, espectacle i vida” que commemora els 25 anys del Trapezi mostrant l’essència de la Fira del Circ de Catalunya al llarg de més de dues dècades.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.