Arriba la 27a edició del Trapezi

Arrenca la 27a edició de la Fira de Circ de Catalunya, el Festival Trapezi. La Fira es tornarà a retrobar amb el públic del 10 al 14 de maig convertint novament la ciutat de Reus en l’epicentre del món del circ.

L’edició d’enguany, que arriba amb una nova direcció artística codirigida per Cristina Cazorla i Alba Sarraute amb l’objectiu principal de posicionar la fira entre les millors cites de professionals del circ europeu, oferirà una programació que vol ser un reflex del talent del circ contemporani actual i presentarà una cinquantena de propostes artístiques repartides en 36 companyies, 2 cabarets i un showcase, buscant així el màxim de formules per ampliar la possibilitat d’exhibició.

L’acte d’obertura del Trapezi es durà a terme a Cal Massó i anirà a càrrec de diverses personalitats del món de la cultura i el circ, de Alba Sarraute i Cristina Cazorla, directores artístiques del Trapezi, i també comptarà la participació de José Luis Redondo, artista circense i membre del Cabaret, un dels espectacles més esperats de cada edició de la Fira.

Després de la inauguració oficial, serà el torn de Cirque Pardi!, companyia francesa de renom que presentarà el seu espectacle “Rouge Nord”, un fresc cinematogràfic entre Quentin Tarantino i Wim Wenders que combina les tècniques circenses d’alt risc amb un encantador univers mecànic. Seguidament Les Enfants Sérieux, la companyia de circ contemporani francesa que barreja el clown, l’scratching i l’ús del màstil presentaran “Happy Apocalypse To You”, un espectacle que explica la història de dos personatges excèntrics i del seu incansable optimisme. La jornada de demà tancarà amb My!Laika i el seu espectacle “Winter”, un espectacle que destaca per l’estupidesa de les accions circenses.

Els propers dies vindran plens d’espectacles de tot tipus de la mà de companyies locals, estatals i internacionals com la Cia. Roi Borrallas, el Col·lectiu Mur, o La Fam Produccions, entre d’altres. Un any més, el Trapezi serà també un espai per a espectacles de circ de gran format com és el cas del Cabaret, un espectacle de circ contemporani producció de Trapezi i un dels actes més esperats que s’inaugurarà dijous a la Plaça d’Anton Borrell.

A banda de les companyies i amb l’objectiu de fer arribar la Fira a tots els racons de la ciutat de Reus, el Trapezi també comptarà amb firaires com Adrian Schvarzstein i companyies i artistes itinerants com Planeta Trampolí, Marcel et ses Drôles de Femmes i Mar Gómez. A més a més, també tindrà una programació especial per als més petits, sota el paraigua TRAPEXIC, que comptarà amb companyies com Allégorie, Al Grano-Maintomano, Moi Jordana i Mumusic Circus.

Més informació a la web oficial de la Fira www.trapezi.cat.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.