Reus acollirà l’ Special Olympics Meeting 2024

Special Olympics tornarà per tercera vegada a la ciutat de Reus després de l’enorme èxit dels Jocs Nacionals Reus 2016 que va organitzar fa més de sis anys, i que van ser l’esdeveniment esportiu per a persones amb discapacitat intel·lectual més important dels últims anys en tot el territori espany ol, i dels Jocs Special Olympics de 1996. En aquesta ocasió, el moviment Special Olympics organitzarà en col·laboració amb l’Ajuntament de Reus l’Special Olympics Meeting Reus 2024 a mitjans d’octubre de 2024. Aquest matí s’ha fet a l’Ajuntament de Reus la signatura de la carta d’intencions per a l’organització de l’esdeveniment. 

Durant els quatre dies que durarà el Meeting quasi 600 esportistes de 17 comunitats autònomes, dues ciutats autònomes i set països europeus competiran en tres esports,  futbol 7, bàsquet i natació, i participaran en una exhibició de floorball, mostrant la importància i els beneficis de l’esport per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Seran uns dies d’esforç, superació, companyonia i molta emoció.

Més enllà del programa esportiu, l’Special Olympics Meeting Reus 2024, comptarà amb un seguit de programes que conviden a la ciutadania a ser partícips d’aquest important esdeveniment. L’esdeveniment comptarà amb un extens programa d’oci i cultura, programa de famílies i programa d’Atletes Líders i la Torch Run, la torxa Special Olympics recorrerà els dies previs la ciutat. Així mateix, i com no podia ser d’una altra forma, el tret de sortida de la competició el marcarà la cerimònia d’inauguració que es durà a terme seguint el protocol Special Olympics: desfilada de les banderes oficials, jurament dels esportistes, entrada de la torxa i encesa del pebeter. Clourà l’esdeveniment esportiu l’entrega de medalles i la cloenda on es veurà reconegut tot l&rsqu o;esforç dels esportistes.

Sense cap mena de dubte, l’Special Olympics Meeting Reus 2024, serà l’esdeveniment per a persones amb discapacitat intel·lectual més important de l’any i amb més participació d’esportistes. Una fita que ningú es voldrà perdre.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.