Arriben els tornejos Mare Nostrum Cup

La ciutat de Reus torna a acollir aquesta Setmana Santa els tornejos Mare Nostrum Cup de futbol i Mare Nostrum de bàsquet, dos dels esdeveniments esportius més importants en nombre d’esportistes i pernoctacions dels que es realitzen a la demarcació. Les instal·lacions esportives municipals, camps de futbol i pavellons, gestionades per Reus Esport i Lleure i la Regidoria de Sal ut i Esports seran seu de l’esdeveniment esportiu.

El Mare Nostrum de bàsquet arriba enguany a la 14a edició amb dos tornejos :

  • IV MNBASKET del 25 al 27 de març amb 216 equips participants.
  • 2n PLUS MNBASKET del 28 al 31 de març amb 102 equips participants.

En total seran 318 equips participants vinguts des de diferents punts (Catalunya, Valencia, Mallorca, Euskadi, Cantabria, Aragó, Irlanda…) i més de 5000 persones allotjades a la Costa Daurada, amb unes 14.000 pernoctacions. Es jugaran 667 partits en 27 pistes simultàniament de Reus, Salou, Tarragona, Vila-seca-La Pineda, etcétera. Les competicions esportives es disputaran a Reus a les pistes del Pavelló Olímpic Municipal i als polilleugers Alberich i Casas i Joan Rebull.

MN Easter 2024 i Handbol

Pel que fa al Mare Nostrum Cup de futbol, enguany arribarà a la seva 22a edició i aplegarà un total de 460 equips catalans, nacionals i internacionals. Tindrà lloc del 28 al 31 de maig. A Reus, es jugarà els dies 29 i 30 de març als camps municipals de la Pastoreta, Reddis, a l’annex de l’Estadi Municipal, al camp del Districte Vè i al Mas Iglesias. El torneig compta amb més de 6.000 participants i és de 40.000 pernoctacions, es desenvolupa a 20 poblacions i 50 camps dels quals 6 són a Reus. L&r squo;Estadi Municipal de Reus serà la seu de la categoria infantil, i per tant des d’on es centralitzarà tota la competició d’aquesta categoria.

Per altra banda, i per primera vegada a Reus, es disputarà el torneig d’Handbol organitzat per Mare Nostrum CUP que es jugarà el dia 29 de març al polilleuger Joan Rebull.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.