Nova App d’ El Tomb de Reus

El Tomb de Reus presenta una nova Plataforma lligada a una App destinada a facilitar l’accés a promocions i informació rellevant dels establiments del centre de la Ciutat, i a proporcionar una finestra virtual a l’agenda del territori, permetent als usuaris estar al corrent dels esdeveniments i activitats que es desenvolupen a Reus i voltants.
El Tomb de Reus, ha subratllat l’entusiasme a l’hora d’afrontar aquest repte, destacant l’ús de tecnologia digital Big Data, com fan els grans operadors, però adaptada al món físic: CMS (Gestió de Continguts), CRM (Gestió de Relacions amb el Client), Comunicació segmentada automàtica, etcètera.
Les eines, inicialment finançades pel programa “Next Generation EU”, via la Generalitat, són totalment conformes a la normativa europea de protecció de dades.

La iniciativa també inclou el llançament de la campanya “Les Tómboles d’El Tomb”, una eina innovadora, que permet als clients participar en les diferents tómboles independents de cada establiment, amb un únic clic a través de l’aplicació i podent obtenir premis a l’instant.
Funcionament de Les Tómboles

  • Es podrà participar del 25 de març al 14 d’abril.
  • Cada establiment té la seva pròpia tómbola i els seus premis pels seus clients.
  • El client participa fàcilment prement el botó “Tómbola: Jugar” i llegint des de la mateixa aplicació, el codi QR que, en un paper, li mostra l’establiment.
  • Instantàniament, el client rep una notificació a la pantalla del mòbil informant-lo si ha guanyat algun premi.
  • Els guanyadors poden recollir els seus premis de manera immediata.
  • Els clients poden participar en els sorteigs de tots els negocis on comprin i hi hagi una tómbola disponible, ampliant les seves possibilitats de guanyar.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.