‘Arte’ a Salou

Diversos artistes sènior de Salou exhibeixen el seu talent creatiu al hall del Teatre Auditori de Salou. 

L’exposició de pintura “Arte” està integrada pels treballs artístics de l’alumnat de les classes de pintura de l’Esplai de la Gent Gran de Salou, una iniciativa organitzada per l’Àrea de Serveis Culturals de l’Ajuntament per posar en valor la imaginació, la creativitat i el talent de les persones grans del municipi, que han trobat en l’art dels pinzells una forma d’expressió personal i emocional. 

La mostra, que es podrà visitar fins el proper 3 de maig, la conformen un total de 25 quadres realitzats principalment amb la tècnica de l’oli, amb temàtiques que giren al voltant del paisatge, la natura morta i el cos humà, entre altres. Els autors de les obres són: Rosy Delgado, Eva Montaner, Maria Ángeles Yeste, Pilar Pérez, Montse Roigé, Belarmina Gómez i Toni Brull.

L’alcalde Pere Granados ha presidit la inauguració de la mostra, companyat de la regidora de l’Àrea de Serveis Culturals, Julia Gómez, i la regidora de la Gent Gran, Cristina Berrio, entre altres edils. 

Tant l’alcalde com la regidora de Cultura han felicitat els autors i autores per la seva labor plàstica, tot destacant el seu talent a l’hora de posar-se davant d’un llenç en blanc i aconseguir plasmar sentiments, pensaments, records i experiències vitals. 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.