Secot Catalunya arriba a Reus

SECOT CATALUNYA ha reobert les seves oficines a les comarques de Tarragona, concretament a l’edifici de REDESSA ubicat al Camí de Valls 81 – 87  de Reus, on en els locals 53 i 54 s’ofereixen  amb caràcter permanent els seus serveis tots els dies laborables.

Que es SECOT CATALUNYA?

Es una associació sense ànim de lucre amb 35 anys d’història formada per voluntaris  que al llarg de seva vida professional han desenvolupat funcions directives en empreses de diferents sectors i per tant estan en disposició de posar a l’abast d’autònoms, micro-pimes,  pimes i entitats no lucratives la seva experiència i coneixements.

Quina es la missió de SECOT CATALUNYA ?.

Entre d’altres i de forma genèrica consisteix en

  1. Ajudar a mantenir i crear llocs de treball a través del foment de l’esperit emprenedor.
  2. Oferir als socis voluntaris la possibilitat de  perllongar la seva vida activa, de tal manera que el seu caudal de talent professional es pugui transmetre a  tercers que l’hagin de menester.
  3. Donar suport a emprenedors, des del mateix moment que es plantegen fer realitat una idea de negoci, atenció a start ups.
  4. Atendre les necessitats de formació i assessorament que puguin ser plantejades per estudiants de Formació Professional, sigui o no DUAL, universitaris i recent llicenciats.,
  5. Atendre les necessitats que puguin ser plantejades per autònoms i petites empreses que necessiten consolidar el seu model de negoci i actuar com a mentors de les seves activitats durant el temps que sigui necessari.
  6. Atendre els sectors mes desprotegits en especial a aquells col·lectius i persones que cerquen integrar-se en la vida econòmica i es troben en risc de exclusió o dificultat social.

Com es porten a terme aquests conjunt d’activitats ?.

SECOT CATALUNYA,  atent les sol·licituds de suport dels col·lectius amunt esmentats be directament be a les seves Delegacions de Barcelona i Reus , via la seva pàgina web, o  via Ajuntaments, Consells Comarcals, Cambres de Comerç, Universitats, etc amb els que SECOT manté acords de col·laboració.

Més de 140 socis de SECOT CATALUNYA estan de disposició de atendre aquest conjunt de possibles sol·licituds de qualsevol naturalesa i problemàtica amb les més alts nivell de rigor i solvència. Cal recordar que SECOT gaudeix de la ISO9001 i disposa del Certificat de Qualitat d’acord amb la Norma ISO 9001:2015 lliurat per la Fundació Tüv Rheinland  i  el de la Fundación Lealtad en el referent als Principis de Transparència i Bones Pràctiques i el certificat RSC com entitat amb Responsabilitat Social Corporativa.

Tanmateix estem oberts a rebre qualsevol sol·licitud de suport via correu electrònic adreçat a secotbcn@cambrescat.org o via la nostra web www.secotbcn.cat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.