L’Arxiu Històric de Tarragona obre de nou al públic

Arxiu Històric de Tarragona

L’Arxiu és el primer arxiu de Catalunya que reobre les seves portes a la consulta pública

L’Arxiu Històric de Tarragona recupera la consulta pública presencial a partir de dilluns 18 de maig, sent el primer arxiu català en fer-ho. Per garantir la seguretat de públic i treballadors s’ha establert un sistema de consulta amb cita que es mantindrà durant l’etapa de desconfinament.

Qui ho desitgi podrà comunicar-se amb l’Arxiu mitjançant correu electrònic a aht.cultura@gencat.cat o per telèfon al 977 25 10 10 per programar una visita amb un mínim 24 hores d’antelació. Els usuaris hauran de facilitar el seu nom, així com la data i hora que proposen per la visita i la durada aproximada prevista de la consulta, però serà l’Arxiu qui indicarà el dia i hora assignats. Des de l’Arxiu Històric es demana que es faci constar la documentació a consultar per facilitar la preparació dels documents per al dia i hora indicats, a més, si algun dels documents demanats estigues en quarantena, s’informaria de la circumstància i s’indicaria una nova data de consulta.

L’horari d’obertura al públic de l’Arxiu Històric de Tarragona serà de matins, de 9:00 a 14:00 h, i de dilluns a divendres. Com a mesura de protecció sanitària s’ha limitat l’aforament de la sala de consulta a un màxim de 4 persones i s’obliga a mantenir la distància mínima de seguretat de 2 metres. També s’implanta l’ús de mascareta pròpia per accedir a l’edifici, i l’Arxiu posarà a disposició dels usuaris gel hidroalcohòlic i guants d’un sol ús per emprar durant l’estada centre. Alguns equipaments de la sala de consulta, com els ordinadors, no podran ser utilitzats pels usuaris per motius de salut i higiene.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.