Els infants de Salou compten amb un diploma de bon comportament durant el confinament

diploma confinament

Per obtenir-lo, només cal descarregar el document de la pàgina web de l’Ajuntament i emplenar-lo, indicant el nom i l’edat de l’infant

L’àrea de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència també vol convidar els nens i les nenes a fer-se una fotografia amb el diploma i enviar-la al correu electrònic clubxics@salou.cat, perquè el Club Xic’S pugui fer-ne difusió al seu perfil de Facebook

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Educatius, Lleure, Esport, Infància, Joventut i Adolescència, ha editat un diploma per agrair el bon comportament dels nens i nenes del municipi, que, amb la seva actitud i ajuda, han aconseguit ajudar el Consistori a fer front a la COVID-19 i protegir la salut de la ciutadania.

El document, signat per l’alcalde de Salou, Pere Granados, i realitzat en dues versions, català i castellà, inclou l’arc de Sant Martí, icona simbòlica que representa l’esperança, en la situació actual.

També hi apareixen les mascotes del Club Xic’Sel Rocky i la Confetina, els quals també s’han sumat a aquest missatge de suport i agraïment als més petits de la casa.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, dona les gràcies a les famílies, pel seu “esforç davant la situació de confinament”, que és “un exemple de responsabilitat i de solidaritat”. Per la seva banda, la regidora de Serveis Educatius, Infància, Joventut i Adolescència, Julia Gómez, s’ha adreçat als infants, encoratjant-los a “sumar-se a aquesta iniciativa per mostrar a la societat la seva actitud col·laborativa pel bé comú”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.