Atlantic Week-Ciudad de Vigo

Gairebé 200 participants es van donar cita del 28 al 31 d’octubre al Real Club Náutico de Vigo. La competició, marcada per la pluja cada dia, va començar diumenge amb les primeres proves per al grup or i amb 15-20 nusos. Així successivament cada dia fins dimarts, jornada en la qual es van disputar tres proves. Múgica es va col·locar líder a la primera, desfent l’empat amb el rival més directe.
Iker Múgica, regatista del Club Nàutic Cambrils, es proclama vencedor de l’Atlantic Week-Ciudad de Vigo Excellence Cup 2023. Gràcies a aquesta victòria, se situa el primer líder de l’Excellence Cup 23/24, el circuit nacional que compta amb sis proves i en què es podran fer dos descarts. El cambrilenc va guanyar la general i la categoria sub-16 masculina.
La categoria promoció, amb els més petits, només va poder navegar la darrera jornada. I en sortia vencedor Damià Galcerà, el jove regatista del Club Nàutic Cambrils. La resta de l’equip participant del CNCB la formaven Manu Alegret, Yago Alegret, Darío Alvaredo, Santiago Bes, Alexandre Martí i Oriol Pujol, acompanyats pel seu entrenador Oriol Oliva. Una expedició que torna molt satisfeta de terres gallegues i amb uns resultats que responen a la línia seguida sota la direcció d’Aleix Monmany, responsable de la secció esportiva del Club Nàutic Cambrils, la qual encadena èxits i volum d’usuaris en totes les seves àrees.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.