Audie Norris, exjugador de la NBA i del FC Barcelona, a la Mare Nostrum Cup Basket

L’ex jugador nord-americà participarà aquesta tarda a la cloenda i entrega de premis del torneig. L’acte es realitzarà al Pavelló Municipal de Salou al voltant de les 19h.

La cloenda de la Mare Nostrum Cup Basket comptarà amb la presencia de l’Audie Norris, exjugador de la NBA, la lliga nord-americana de bàsquet professional, i del FC Barcelona. Norris es conegut al nostre país per militar durant 6 temporades al FC Barcelona, equip on va aconseguir la seva plenitud esportiva, arribant a ser un dels jugadors més brillants que han jugat a la lliga espanyola. Actualment, Audie Norris és ambaixador de la NBA a Europa i aquesta tarda, representant el millor bàsquet, serà l’encarregat d’acomiadar i entregar els premis als participants de la setena edició de la Mare Nostrum Cup Basket, la qual es durà a terme al Pavelló Municipal de Salou al voltant de les 19h de la tarda.

Abans d’això, durant aquest matí el jugador ha visitat la Costa Daurada passant primer per la ciutat de Reus, on li han donat la benvinguda des de l’Ajuntament l’alcalde Carles Pellicer, el regidor d’esports Jordi Cervera i diversos membres del consistori. Seguidament, s’ha dirigit cap a Salou on també ha estat rebut pel personal de l’Ajuntament i ha aprofitat per veure les instal·lacions on es realitzarà l’entrega de premis. En acabar, i abans de l’acte de cloenda, ha volgut gaudir d’un moment de relax i desconnexió a Cambrils Park Sport Village, el Resort on s’allotgen la gran majoria dels participants del torneig.

Norris ha comentat que, malgrat que no és la primera vegada que ve a la zona, està molt il·lusionat de tornar a Salou “per fer més coses amb el bàsquet d’aquí, tenim alguns projectes entre mans amb la Mare Nostrum Cup”.

A més a més, Audie ha afirmat que està molt content de veure la gran quantitat de nois i nois que mou el bàsquet i l’esport en general a la zona, però sobretot es mostrava impressionat de la qualitat del campus ja que, quan ell era més petit, “no hi havia res com això, quan era jove el meu barri era el meu campus i no teníem res semblant”, afegint que “els joves d’avui en dia han d’aprofitar aquestes oportunitats ja que els opt ajudar a millorar molt”.

Més informació sobre els resultats del torneig a:

http://resultadosbasket.marenostrumcup.com/marenostrumcupbasket2017

 

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.