Auditori Josep Carreras. Temporada de concerts – Primavera 2017

Durant els mesos de març, abril, maig i juny podeu gaudir de l’excel·lent programació de la temporada de concerts de primavera de l’Auditori Josep Carreras de Vila-seca.

Aquest mes de març

Tres interessants concerts composen l’oferta per aquest mes de març, totes les sessions se celebren en divendres a les 21.30 h. El dia 3 Paula Valls presenta el seu primer disc ‘Black and white’. El dia 17 és el torn del guitarrista Ignacio Rodes amb el concert ‘Del barroc francès al nacionalisme espanyol’ i el dia 24 el concert ‘Anem d’estrena!’ a càrrec del Cor Vivaldi.

A l’abril

A l’abril podem gaudir tres noves noves propostes. La primera el diumenge dia 2 en horari matinal, a les 11.30 h, Milim, ‘Jo de gran vull ser… petita’ amb les Divines. Les altres dues, ja en divendres a les 21.30 h: el dia 7 òpera, ‘Il convito’ el segon muntatge d’Òpera Jove. La darrera d’aquest mes serà el concert de la clarinetista Sabine Meyer, dirigida per Tomàs Grau, el dia 21.

Al maig

El mes següent podem gaudir de tres nous i interessants concerts, tots en divendres a les 21.30 h. El dia 5 l’actor Enric Arquimbau acompanyat pel Cor Sant Esteve s’endinsen en el món de les faules a ‘Fabulae’. El dia 12 la pianista Alba
Ve entura celebra el 25è aniversari del seu debut amb l’orquestra i ho commemora amb aquest recital amb la Camera Musicae dirigida per Antoni Ros Marbà. Per cloure el mes de maig, el divendres 19 l’Orquestra Häendel ens proposa un viatge musical per Europa al concert ‘De nord a Sud’.

I al juny…

Al mes de juny tenim les tres darreres cites de la temporada, novament els divendres a les 21.30 h. El primer divendres del mes el Cor Scherzo ens ofereix el recital ‘De les arrels al cel’ acompanyat per Jordina Setó al piano. El següent divendres, dia 9, serà l’Alart Quartet, en el seu tercer concert de la seva residència a l’Auditori Josep Carreras, i finalment ‘Les cançons de Serrat sense Serrat’ el dia 16 posarà fi a la temporada. Un concert dels grans temes del cantautor català interpretades pels pianistes Ricard Miralles i Josep Mas ‘Kitflus’.

 

Calaix

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.