Augmenten els globus terraqüis per transformar el món

Els representants de les entitats comercials El Tomb de Reus i la Unió de Botiguers de Reus, Jacint Pallejà i Meritxell Barberà, respectivament, han rebut diversos globus terraqüis en el marc de la campanya Com Transformaries el món? i que han sorgit de diversos tallers i entitats que han participat en l’elaboració dels globus.

El passat 9 de juliol es va donar el tret de sortida a la campanya Com transformaries el món? una acció que convida a la ciutadania de Reus a reflexionar i formar part del projecte Reus Espais Vius de revitalització comercial dels Ravals Robuster i Sant Pere.

L’acció consisteix en agafar una butlleta, escriure la resposta i dipositar-la dins d’una bola que representa el món i que es poden localitzar al Mercat Central, el del Carrilet, a la Fira Centre Comercial, el Centre Comercial Pallol o a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

Diverses entitats i activitats d’estiu s’han sumat  a l’elaboració de més globus terraqüis a través d’un procés manual i amb materials reciclats. Una activitat dirigida a infants han col·laborat i format  part de la campanya Com transformaries el món?

N’han realitzat des dels casals d’estiu gestionats pels serveis educatius Capicua i el taller de l’artista i dissenyadora Marta Nolla.

Aquests globus terraqüis s’exposaran en diferents comerços de la ciutat, i és per això que se’ls han entregat als representants de les associacions de comerciants de la ciutat.

La campanya de recollida de butlletes tindrà lloc fins a mitjans de setembre quan s’escolliran algunes de les respostes que seran interpretades per artistes de reus i que les convertiran en intervencions artístiques en els espais comercials buits dels Ravals Robuster i Sant Pere.

Els globus terraqüis formaran part, també, d’una de les intervencions artístiques que explicarà el projecte i iniciarà la ruta d’aparadors dels ravals amb missatges transformadors.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.