‘Racons de Mar’ el nou cicle musical organitzat pel Port Tarragona, el 3 i 4 de setembre

S’ha presentat el nou cicle musical, organitzat pel Port de Tarragona, ‘Racons de Mar’. Un cicle que inundarà de ritme diferents espais portuaris els dies 3 i 4 de setembre.
Es tracta de set concerts i un taller instrumental familiar als entorns portuaris més emblemàtics i màgics de la zona de la façana marítima de Tarragona. L’entorn del nou edifici institucional, el Far de la Banya, la Pèrgola del Serrallo, el Teatret del Serrallo i l’amfiteatre de la Marina Port Tarraco, empresa que ha volgut sumar-se a aquesta iniciativa com a col·laboradora de la proposta i oferint el seu encantador espai, són els indrets triats per l’organització.
Sota la marca cultural del Port, Moll de Costa, i liderat per l’organització del Teatret del Serrallo, la directora de Port i Ciutat, Montse Adan ha explicat a les persones assistents l’interès i compromís del Port per fer conèixer els atractius espais de la façana marítima de Tarragona. Aprofitar els meravellosos indrets al costat del mar per tal, que totes les persones que ho desitgin, s’apropin i gaudeixin d’una vetllada musical al costat del mar.
L’organització de ‘Racons de Mar’ ha ressaltat la qualitat artística i musical de tots els concerts i continua fent una aposta pel talent local i per la creació de nous públics i nous espais, com el Raconet de la Pèrgola, destinat al públic familiar.
A la roda de premsa una de les artistes participants a ‘Racons de Mar’, Monkey Jane, ha presentat un petit tast musical prova de què es podrà gaudir els pròxims dies del mes de setembre.

A continuació es detalla el cartell i la programació de ‘Racons de Mar’:

Manu Guix | Divendres 3 de setembre 20.30 h Far de la Banya

Paula Valls | Dissabte 4 de setembre 20.00 h Entorn nou edifici

Joan Masdéu | Dissabte 4 de setembre 21:00 h El Teatret del Serrallo

Cantautors/es d’edicions PortAutor/es
o Monkey Jane | Dissabte 4 de setembre 19:00 h Marina Port Tarraco
o Volpini Bros | Dissabte 4 de setembre 20:00 h Marina Port Tarraco
o Ñekü | Dissabte 4 de setembre 21:00 h Marina Port Tarraco

Dani Pulmón | Dissabte 4 de setembre 18:30 h Pèrgola del Serrallo

Taller familiar instrumental| Dissabte 4 de setembre de 17:00 h a 19:00h a la Pèrgola del Serrallo

Les entrades, gratuïtes, es podran adquirir a la pàgina del Teatret del Serrallo https://www.porttarragona.cat/ca/port-i-ciutat/teatret-del-serrallo i a la plataforma https://entradium.com/ a partir del 26 d’agost. Cal afegir que tots els concerts tindran
un aforament limitat i estaran subjectes als protocols i mesures d’higiene i seguretat que estiguin en actiu per la COVID-19.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.