AVENTURA SUV AL DELTA AMB EL C3 Aircross DE CITROËN TARRAUTO

C3 Aircross DE CITROËN TARRAUTO
  • Aprofitar l’hivern per gaudir fora de les rutes marcades no és problema amb el Nou SUV Compacte Citroën C3 Aircross equipat amb Grip Control® i el seu sistema d’antilliscament intel·ligent que millora la motricitat en superfícies com la neu, el gel o el fang.
  • El model de Citroën va demostrar les seves qualitats SUV dijous passat en una ruta pel Delta de l’Ebre organitzada pel Concessionari Oficial de la província, Citroën Tarrauto i en la qual hi  van participar una trentena de persones, entre les quals es trobaven empreses de la zona, autoritats locals, premsa i clients.
  •  El sistema Grip Control® actua sobre les rodes motrius del davant, assegurant la millor adherència a qualsevol circumstància. A més, associat als neumàtics d’hivern, que permeten prescindir de les cadenes quan es transita sobre neu, formen la parella perfecta per al gaudi de la muntanya.
  •  El Grip Control® també està disponible, segons versions, en els Citroën C4 Cactus, Berlingo, Jumpy i SpaceTourer.

El Nou SUV compacte Citroën C3 Aircross, equipat amb Grip Control @ amb control de descens (Hill Assist Descent), va demostrar les seves qualitats SUV dijous passat 15 de febrer al Delta de l’Ebre en una ruta organitzada pel Concessionari Oficial de la província, Citroën Tarrauto, i en la qual hi van participar una trentena de persones, entre les quals es trobaven empreses de la zona, autoritats locals, premsa i clients. La ruta, amb inici i fi al Restaurant La Casa de Fusta i una durada de 45 minuts, va permetre posar a prova el vehicle per carretera, camins de terra i fang, la sorra de les platges del Trabucador i Eucaliptus i fins i tot per aigua en un dels canals d’aigua dolça transitable del Delta. dominant la carretera amb el seu distància a terra sobre elevada, el Nou Citroën C3 Aircross va confirmar que se sent còmode en tots els terrenys. SpaceTourer.

Equipat amb el dispositiu de motricitat per a totes les condicions Grip Control® i uns neumàtics específics “Mud & Snow”, el C3 Aircross ofereix una polivalència real de conducció i s’adapta a tots els tipus de carreteres, siguin quines siguin les condicions i sobre qualsevol terreny. Un augment de la seguretat en totes les circumstàncies amb 5 modes d’utilització. És possible deixar que el Grip Control® es gestioni automàticament a través de la manera estàndard o bé seleccionar qualsevol dels altres (Arena, Tot camí, Neu o ESP OFF).

Associat amb el Grip Control®, el control de descens (Hill Assist Descent) ajuda, per la seva banda, a mantenir el vehicle a una velocitat reduïda fins i tot en una forta pendent. Aquesta tecnologia permet conservar la trajectòria reduint al mateix temps el risc que el vehicle llisqui durant el descens. Aquesta nova funció permet controlar el vehicle amb total seguretat en aquestes circumstàncies. El sistema pot mantenir al C3 Aircross a una velocitat molt baixa (3 km / h), aportant encara més control i seguretat en
situacions considerades difícils.

C3 Aircross DE CITROËN TARRAUTOManeres d’ús Grip Control®
El Grip Control® optimitza la tracció i la motricitat en condicions de baixa adherència. aquesta tecnologia actua sobre les rodes motrius davanteres a superfícies com la neu o el fang, evitant que el vehicle quedi atrapat.

Aquest dispositiu s’activa a través d’un comandament giratori situat a la consola central. La persona que condueix pot triar entre un dels cinc modes d’ús disponibles, Standard, Sorra, Fang, Neu i ESP off, que adapten la transferència del parell motor sobre el tren davanter i gestionen el sistema de frenada en funció del terreny.

La manera Standard és el que s’utilitza en condicions de carretera normals, sense problemes d’adherència. Si les coses es compliquen, és el moment d’activar el mode tot camí, que permet circular sense problemes per terrenys lliscants com fang o herba humida. Assegura l’arrencada del vehicle en aquestes condicions transferint el màxim parell possible a la roda que més adherència tingui. Funciona com un diferencial de lliscament limitat. S’adapta perfectament a la circulació en pistes i es manté actiu per sota de 80 km / h.

Especialment pensat per a una conducció segura a l’hivern o en alta muntanya, la manera Neu s’adapta de manera instantània el control de tracció de cadascuna de les dues rodes motrius a les condicions de adherència existents. Quan el cotxe supera els 50 km / h el sistema passa automàticament al mode Standard.

Per la seva banda, la manera Arena manté el lliscament de les dues rodes motrius simultàniament per permetre la progressió sobre sòl tou i limitar el risc de quedar atrapat a la sorra. D’aquesta manera funciona fins als 120 km / h i canvia a mode Standard si és supera aquesta velocitat. També es pot optar per la manera ESP Off, que ofereix al conductor la possibilitat de desconnectar totalment l’ESP i el Grip Control, a velocitats de fins a 50 km / h, i gestionar la motricitat de manera autònoma.

A més de en el Nou SUV compacte Citroën C3 Aircross, el sistema Grip Control també està
disponible en algunes versions dels Citroën C4 Cactus, Berlingo, Jumpy i SpaceTourer, assegurant moments de diversió sense sorpreses ni sobresalts.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.