Balanç de desfilada solidària de MSM a benefici de la Lliga Contra el Càncer

El Centre d’Art Cal Massó es va omplir, divendres al vespre, durant la celebració de la desfilada de moda organitzada per l’escola de models Magda Simó amb la col·laboració de diversos establiments de la ciutat com són KIMONO, CEYLAN, MARTINA SPOSA, CLOE, LOLITA VINTAGE, BOBOLI, LA CREU BLANCA, TALLER CONCEPT, THIS IS MAKEUP, EL MEU SECRET I RITUALS.

L’acte va servir per recaptar fons a benefici de la Lliga Contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre. I de fer al finalitzar la desfilada la directora de l’Escola, Magda Simó, va lliurar la recaptació a la delegada a Reus de la Lliga, Maria Rosa Borràs.

Aquests recursos econòmics es destinaran íntegrament a l’estudi coordinat pel Doctor Josep Gomà anomenat “Perfil metabòlic urinari en càncer colorectal com a factor predictor de resposta al tractament antineoplàstic”. Aquest estudi vol servir per determinar, a través d’un anàlisi d’orina, quin és el tractament que millor s’adapta a les necessitats i al perfil del pacient a l’hora de fer front a la malaltia. En definitiva, el que es busca és avançar en la sistemàtica del tractament per fer-lo encara més eficaç. Un propòsit en el que hi estem compresos des de la Lliga.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.