NOVETATS 72ª EDICIÓ DEL CONCURS EXPOSICIÓ NACIONAL DE ROSES

  • La glossa anirà a càrrec d’Anton M. Pàmies, arquitecte i soci d’honor del Centre de Lectura.

 

  • El cartell ha estat creat per l’artista Marie France Veyrat, y va ser el guanyador del concurs de cartells que es va convocar per escollir la imatge que anuncia l’exposició de roses.

 

  • Concurs de fotografies per instagramers amb el #CONCURSROSESREUS19

Perfil @centrelectura. Més informació: www.centrelectura.cat

 

  • La decoració de la façana, la instal·lació del vestíbul i decoració del vestíbul del teatre Bartrina és realitza gràcies al patrocini de Vermuts Miró i Reus Promoció i la col·laboració de l’Escola d’Art i Disenys de la Diputació de Tarragona, de l’Escola de Jardineria i Horticultura, també de la Carme Miró i de Verd Jardins i de la Brigada de Jardineria de l’Ajuntament de Reus

 

  • Amb motiu de l’any Roseta Mauri la decoració estarà ambientada en el món de la dansa i també comptarem amb la participació el dia de la inauguració amb alumnes de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura que faran unes pinzellades de dansa i també ens oferiran actuacions de dansa a l’escenari del teatre Bartrina el dissabte, diumenge i dilluns a les 19h. i enguany també comptarem amb la col·laboració del Cor Mestral, com a cloenda de l’acte d’inauguració.

 

  • Exposició de fotografies de Josep Cos, membre del departament de fotografies del Centre de Lectura, que s’instal·larà al Vestíbul del teatre Bartrina.

 

  • Les demostracions d’art Floral tindran lloc el dissabte, diumenge i dilluns a la tarda a les 18h. Aniran a càrrec de Marta Farré (Ikebanes); Anna Arbós (El cultiu del roser de terrassa i jardí) i de Núria Robert (Tendències florals).

 

  • També hi ha programada una visita al Roserar de Reus Joaquima Gallisà a càrrec d’Anna Arbós i Xavier Lladó. Activitat organitzada pel Centre Botànic. Les persones interessades cal que s’apuntin al mateix Centre Botànic.
Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.