Balanç de la Ganxet Pintxo de Tardor 2018

la Ganxet Pintxo de Tardor 2018

La Ganxet Pintxo de Tardor 2018 ha demostrat novament la capacitat d’atracció de la ruta, fins i tot en situacions climatològicament ingrates com la d’aquest últim cap de setmana. Malgrat la inestabilitat i les pluges intermitents que s’han produït a la ciutat, l’activitat als establiments participants s’ha mantingut en registres elevats. I, per tant, s’han complert les expectatives en aquesta quinzena edició de la ruta que coincideix amb el setè aniversari de la Ganxet Pintxo.

Precisament el president de la Cambra, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar aquesta nova demostració de fortalesa de la ruta capaç de “sobreposar-se a les situacions adverses. El que sempre hem volgut posar en valor, el component social de la Ganxet Pintxo, s’ha demostrat una vegada més. Els clients esperen la ruta de fa mesos, la tenen marcada a l’agenda. I això fa que, faci sol o plogui, la gent hi participa de manera entusiasta.” De fet en aquesta edició la ruta ha mantingut els registres de consum similar a les de les últimes dues edicions de tardor.

A destacar la bona acceptació que, una vegada més, ha tingut la campanya extraordinària de donació de sang a l’hospital de Sant Joan de Reus i que compta amb el suport dels establiments participants i de la DOP Siurana. En concret s’han superat les tres-centes donacions. Una xifra important que ha servit per confortar les reserves del Banc de Sang en una època de l’any especialment complexa pel que fa al volum de donacions arreu del país.

Apuntar, també, les bones sensacions de les col·laboracions establertes amb diverses entitats per aprofitar la dinàmica de la Ganxet Pintxo a l’hora de sumar-se a les iniciatives de ciutat. Enguany la ruta ha establert aliances estratègiques amb el Memorimage, el Reus Teatre Musical, el CF Reus Deportiu, la fira de l’oli nou de la DOP Siurana, la fira de videojocs Mr. Game i el festival Accents.

 

I una última referència en relació al concurs del parany lingüístic del Ganxet Mot, convocat en col·laboració amb el Centre de Normalització Lingüística, que en aquesta ocasió ha superat els dos-cents participants

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.