Trobada de Balls de Diables Tradicionals, el 3 de juny a Reus amb motiu de la Capital de la Cultura Catalana

La Colla del Ball de Diables de Reus i la Capital de la Cultura Catalana Reus 2017 han presentat aquest dijous la Trobada de Balls de Diables Tradicionals, que es portarà a terme a Reus el dia 3 de juny durant la tarda. El cap de colla de la colla reusenca Roger de la Cruz i la regidora de Cultura Montserrat Caelles han explicat que es tracta d’un esdeveniment singular perquè aplegarà a Reus els balls de diables més històrics del país i posarà en valor les colles que són fidels al model de ball de diables tradicional.

Precisament, aquesta trobada serà la primera que es realitza d’ençà de la constitució oficial de la Coordinadora de Balls de Diables Tradicionals de Catalunya. Les agrupacions que participaran a l’esdeveniment són les següents: Ball de Sant Miquel i els Diables d’Igualada, Ball de Diables de Sant Quintí, Ball de Diables de Sitges Colla Vella, Ball de Diables de Vilanova i la Geltrú, Ball de Diables de Vilafranca, Ball de Diables de l’Arboç, Ball de Diables del Vendrell, Ball de Diables de Torredembarra, Ball de Sant Miquel i Diables de la Riera, Ball de Diables de Tarragona i Ball de Diables de Reus.

El programa de la trobada preveu una representació de balls parlats a les 19:00 h a la plaça del Mercadal i una cercavila amb foc a partir de les 20:30 h per carrers cèntrics de la ciutat amb final al Mercadal.

presentacio_trobada_balls_diables_0dossier de premsa

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.