Banda Simfònica de Reus: CONCERT REUS A 4 BANDES

Banda Simfònica de Reus CONCERT REUS A 4 BANDES

El proper diumenge dia 20 de Maig, la Banda Simfònica de Reus oferirà un nou concert dintre del cicle Reus a 4 Bandes. El concert serà al Teatre Bartrina de Reus a les 18 hores

En aquesta ocasió, i després de l’èxit de la darrera col·laboració amb la Cobla Reus Jove, el concert comptarà amb dues Bandes convidades la Banda-Cobla del Pare Manyanet de Reus i la Banda Unió Musical l’Artística de Sant Jaume d’Enveja. Aquests concerts volen apropar la cultura musical en general i més específicament la de les bandes de música del nostre territori a la ciutat de Reus, més ara que està essent Ciutat de la Música.

La Banda-Cobla del Pare Manyanet estarà dirigida per Marc Balsells, membre fundador de la Banda Simfònica de Reus i interpretarà obres de reconeguts compositors com és el cas de Ferrer Ferran (“Don Pajarita”), Oscar Navarro (“Paradise”) i Kevin Houben (“Dogon”). La Unió Musical l’Artística de Sant Jaume d’Enveja estarà dirigida per Rogeli Rodríguez, qui porta al capdavant de la formació trenta-cinc anys. Interpretaran “Ammerland” de Jacob de Haan, “Coliseum” de Hugo Chinesta i “Gypsy Dance” de Joseph Compello. I ja per tancar el concert la Banda Simfònica de Reus interpretarà el pasdoble-himne “Reus” de Josep Monclús, “Appalachian Overture” de James Barnes i “Mont-blanc, La vie royale” del austríac Otto M. Schwarz. Un programa variat i ple de colors diferents per a que el públic en gaudeixi moltíssim.

La Banda Simfònica de Reus està celebrant 10 anys i a més d’aquest concert prepara amb il·lusió la Festa Major de Sant Pere (possiblement amb alguna sorpresa),  el darrer concert del cicle Reus a 4 Bandes que serà el dia 8 de Juliol compartint escenari amb l’Orfeó Reusenc i festejant així els seus respectius aniversaris, i d’altres concerts fora de la ciutat durant el mes de Juliol (El Catllar i Tarragona).

Banda Simfònica de Reus Kerkrade

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.