“La Banda Simfònica de Reus triomfa al Teatre Tívoli de Barcelona acompanyant la reconeguda cantant Gisela”

La darrera setmana ha estat màgica per la BSR. En primer lloc perquè ha estat guardonada amb un emotiu premi a la pròpia ciutat, com és el Premi Amenós “Als que més enganxen” del Món de Reus. Un premi que il·lusiona als membres de la banda per ser un reconeixement de les reusenques i dels reusencs, i perquè demostra la bona tasca cultural que està fent a la ciutat, en especial aquest any que Reus és Capital de  la Cultural Catalana.

D’altra banda, aquests dies, l’èxit ha traspassat l’àmbit local de Reus, i el passat dissabte 29 d’abril la Banda Simfònica de Reus va actuar al Teatre Tívoli de Barcelona acompanyant la reconeguda cantant Gisela. “Concert Simfònic Fantasía” és com s’anomena el nou espectacle de la popular cantant. Acompanyada de la BSR i un cor de quatre cantants va recordar nombrosos temes de les pel·lícules de Disney: “El Rey León”, “La Bella i La Bèstia”, “Pocahontas”, “Peter Pan”, entre d’altres. El concert tenia sorpresa, els Friendship Sound, guanyadors de l’última edició de “Oh Happy Day”, van interpretar un tema de “Aladdin”. Més de 600 persones es van acostar al Teatre per veure l’espectacle.

La preparació del concert ha suposat que la Gisela visités el local de la BSR en dues ocasions on es va mostrar molt satisfeta pel treball fet. Els membres de la banda també van demostrar entusiasme i dedicació en la preparació, doncs el director ho va reflectir en les següents paraules: “els músics han treballat com autèntics professionals, hi han dedicat moltíssimes hores i amb una enorme implicació, doncs es van rebre els arrengaments molt tard i amb cinc assajos s’ha pogut preparar tot el repertori obtenint un resultat de molt bona qualitat”.

Cal destacar que la BSR no s’atura i el proper 21 de maig ofereix un concert multitudinari juntament amb les Bandes del Perelló, Bellpuig i Pare Manyanet de Reus. El dia 2 de juliol presentarà el repertori del Concurs Mundial de Kerkrade (Països Baixos), que com ja van anunciar, participen a aquest concurs a finals de juliol. Els dos concerts seran a les sis de la tarda al Teatre Bartrina.

unnamed (8)

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.