Valls acollirà el pròxim 9 de maig el 2n Workshop d’Energia i Empresa

presentació 2n workshop empresa energia Valls

En aquesta 2a edició es comptarà amb la participació de prestigiosos especialistes en la matèria de l’eficiència energètica i la sostenibilitat. Comptarà amb la presència d’importants empreses implantades en aquest territori i es parlarà del ‘Pacte Camp de Valls, parc industrial de l’Alt Camp’

L’Ajuntament de Valls organitza el 2n Workshop d’Energia i Empresa a la Casa de Cultura de Valls amb l’objectiu de donar a conèixer i donar resposta al teixit empresarial de Valls i el seu entorn sobre l’eficiència energètica i la sostenibilitat ambiental, així com la importància de reduir costos en matèria d’energia.

Aquesta jornada és promoguda per l’Ajuntament de Valls i compta amb la col·laboració de l’Open Energy Institute, donat que aquest consistori s’ha mostrat interessat, des del primer moment, en promoure l’eficiència energètica de les empreses que treballen des del seu territori. Per la seva banda, l’Open Energy Institute treballa en aquesta direcció i ofereix amb els seus workshops, jornades i congressos tot un ventall de recursos sostenibles a partir de les ponències dels seus col·laboradors.

La Jornada, a més, s’enquadra en un acte important per a la ciutat de Valls, com és la formalització d’un consorci que aglutina 12 municipis de l’Alt Camp en un parc logístic, anomenat ‘Pacte Camp de Valls, parc industrial de l’Alt Camp’.

El Workshop es dividirà en quatre sessions, a banda de la inauguració i la cloenda, en les quals es debatrà l’eficiència energètica en la indústria 4.0; empreses més sostenibles: claus per a l’estalvi i la reducció de costos; presentació del projecte de FERROVIAL”H2020-EE-18-2017 Eficiència energètica en polígons industrials mitjançant cooperació energètica i serveis energètics compartits” i la darrera taula presentarà casos pràctics: projectes sostenibles a l’entorn de Valls.

PROGRAMA WORKSHOP 9 MAIG VALLS

Els ponents confirmats són:

 • Joan Josep Escobar, cap de la Divisió de Gestió Energètica de l’Institut Català d’Energia
 • Miquel Rovira, director de Sostenibilitat d’Eurecat
 • Joan Batalla, director general de Funseam (Fundació per la Sostenibilitat Energètica i Ambiental) i ex conseller de la Comissió Nacional d’Energia (CNE)
 • Néstor Gutiérrez, conseller delegat d’Atlas Energia
 • Josep-Xavier Pujol, director gerent del Consorci d’Aigües de Tarragona
 • José Enrique Vázquez, gerent de Bioquat Consultoria Energètica
 • Armengol Grau, gerent adjunt de Sirusa
 • Carolina García, responsable d’Innovació-Centre de Competència d’Energia i Facility Management de Ferrovial
 • Maties Gomà-Camps, CEO de Gomà-Camps
 • Joan Ribé, representant de Lear Corporation Valls
 • Un representant de l’empresa Europastry

Aquesta jornada s’adreça fonamentalment al teixit empresarial del Camp de Valls, és a dir, a empresaris, professionals, treballadors de l’administració pública, col·legis professionals, comunitat universitària i especialistes en medi ambient i eficiència energètica que tinguin interès en aprofundir en aquestes matèries i que, alhora, vulguin compartir les seves experiències i iniciatives en aquests camps.

En l’organització del Workshop hi col·laboren Ferrovial Servicios, Sirusa, Pacte Camp de Valls i Open Energy Institute.

Inscripcions

Les inscripcions al 2n Workshop d’Energia i Empresa són gratuïtes, però cal que es formalitzin prèviament a través de la web habilitada: http://openenergyinstitute.com/2017/ o del correu electrònic: inscripcion@openenergyinstitute.com o al telèfon 977 89 56 59.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.