BÄRHOF ENSEMBLE, PRIMERS ARTISTES RESIDENTS A CAL MASSÓ

Aquest mes de setembre Cal Massó acollirà la primera residència d’artistes, concretament a la formació de cambra Bärhof Ensemble, que s’instal·larà durant una setmana (del 9 al 15 de setembre) al nostre equipament per a crear, assajar i enregistrar noves obres.

Bärhof Ensemble és una formació cambrística formada per 9 músics joves professionals nascuda a partir de la JONC (Jove Orquestra Nacional de Catalunya): Jaume Guri, violí; Ariadna Bataller, viola; Laura Peribañez, cello; Anna Cristina Grau, contrabaix; Cèlia Salas, flauta; Mireia Góngora, oboè; Lluís Casanova, clarinet; Clara Marimón, trompa i Clara Canimas, Fagot.

Els artistes residiran a Cal Massó durant una setmana, durant la qual, matins i tardes, treballaran un nonet creat especialment per a ells, i enregistraran aquesta nova peça. La residència culminarà amb una mostra oberta de la seva creació, així doncs, el dia 15 de setembre a les 18h de la tarda, Bärhof Ensemble ens oferirà un concert que porta per títol ‘La primera il·lusió’, i que constarà de 2 parts:

1a part: Nonet composat per Jordi Cornudella

2a part: Nonet, Op.31 de Louis Spohr

El concert està obert a tots els públics i és d’entrada lliure. Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç: http://www.calmasso.cat/agenda/34-la-primera-il-lusio?date=2019-09-15-18-00

Què són les residències artístiques?

Una de les línies per les quals apostem a Cal Massó és la CREACIÓ ARTÍSTICA, i ho fem mitjançant el desenvolupament de Residències d’artistes i càpsules de creació. Les Residències són una molt bona oportunitat per als artistes que necessiten un espai de creació i projecció, així doncs, des del Centre d’Art Cal Massó volem acollir i acompanyar nous projectes artístics en la seva creació, i en aquest sentit, oferirem dues residències anuals dirigides a artistes i col·lectius de disciplines diverses que vulguin néixer i créixer a casa nostra.

Durant la tardor 2019 realitzarem 3 residències a Cal Massó; la primera al setembre, de música de cambra amb la formació Bärhof Ensemble; al novembre acollirem a la Clara Cortés i al Mortiz Grens, amb el seu projecte de circ ‘Le’ts see what they cook over there’, i finalment, la darrera residència, a finals de novembre, serà de dansa i moviment, i ens visitarà la ballarina Antonella Cassarotti per a crear el seu nou projecte ‘Difuminar una línia inexistente’.

A finals d’octubre publicarem les bases de la convocatòria per a presentar propostes per a les residències de la primavera 2020. Tota la informació sobre la Residència i les bases de la convocatòria es pot consultar a la web a partir del mes de novembre http://www.calmasso.cat/creacio

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.