La 4a edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat, el 22 d’octubre a la plaça de Prim

Reus acollirà, el dimarts 22 d’octubre de 10.30 a 14 h a la plaça del Prim, la 4a edició de la Mostra d’Entitats de Voluntariat, en què disset organitzacions de la demarcació exposaran i explicaran els projectes socials que realitzen gràcies a la participació de persones voluntàries. El Punt de Voluntariat, un servei municipal que depèn de la Regidoria de Benestar Social i que gestiona la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS), l’encarregat d’organitzar aquesta mostra, que en principi estava prevista pel 18 d’octubre i que s’ha hagut d’ajornar per la situació política del país.

En concret, les entitats que hi participen són: Amics de la Gent Gran, Associació Programes Educatius Open Europe, Associació Reus Som Útils (ARSU), Associació Salut Mental Dr. Tosquelles, Càritas Interparroquial de Reus, Creu Roja-Reus, Fundació Catalunya La Pedrera, Fundació La Tutela, Fundació Mn. Frederic Bara i Cortiella, Fundació Privada Banc dels Aliments Comarques de Tarragona, Grans Projectes Solidaris, Lliga contra el càncer Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre,  ONCE, Reus Refugi, Taller Baix Camp, Voluntariat per la llengua i Federació Catalana del Voluntariat Social.

La regidora de Benestar Social, Montserrat Vilella, fa una valoració positiva d’aquesta iniciativa: «El fet que organitzem la quarta edició és un indicador de què aquesta mostra, que apropa a la ciutadania la feina del Punt de Voluntariat de posar en contacte persones que tenen ganes de fer voluntariat i entitats que necessiten persones voluntàries per tirar endavant els projectes, s’ha consolidat».

El Punt de Voluntariat
Durant l’any 2018, 66 persones, entre els 15 i 65 anys, es van apuntar per participar en algun projecte de voluntariat portat a terme per entitats de la ciutat, a través del Punt de Voluntariat.

L’objectiu d’aquest servei municipal és promoure i informar dels projectes de voluntariat que ofereixen les entitats de la ciutat amb la finalitat d’atraure persones voluntàries. Així mateix, assessora les persones que volen fer voluntariat i necessiten conèixer l’oferta i on dirigir-se. També col·labora amb les entitats socials per tal que puguin implementar els seus projectes i per facilitar-les el contacte amb possibles persones voluntàries.

Aquest servei està ubicat al Centre Cívic del Carme (plaça de la Patacada, 10) i l’horari d’atenció al públic és els dimarts de 17 a 19 h i els dijous de 10 a 12 h, excepte els mesos de juliol i agost en què només obre dijous al matí. El correu electrònic és el següent: puntreus@voluntaris.cat

Diptic 4a mostra dentitats de voluntariat

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.