Barraques de Tarragona 2022

La Coordinadora de Barraques Tarragona ha presentat avui a través de les seves xarxes socials el cartell complet de la dissetena edició de l’espai alternatiu de referència de les festes de Santa Tecla.

Degut a la excepcionalitat de la situació pandèmica dels últims dos anys Barraques Tarragona s’havia desplaçat a l’espai de l’auditori del Camp de Mart. Tot i els reptes que va suposar això es va garantir tan la celebració com la viabilitat del projecte que aquest any floreix amb noves entitats participants i recupera el seu espai tradicional de Santa Tecla, el passeig de les Palmeres.

En aquesta edició participen de la coordinadora: la secció de la CGT de Correus a Tarragona, la colla castellera Pataquers de la URV, la Colla de la Bóta, el Futbol Club Tarraco, el Sindicat d’Habitatge de Tarragona i el Casal Popular Sageta de Foc.

Barraques Tarragona és un projecte autogestionat que pretén donar a conèixer grups locals però també arribar a tots els estils i gustos musicals. Alhora vol allunyar la festa major del lucre de les empreses privades i fomentar unes festes realment participatives i populars. El cartell d’actuacions musicals és completament paritari i com cada any hi haurà la presència d’un punt lila i multicolor.

L’espai s’inaugurarà el dia 22 a les 8 del vespre i durarà 3 dies, aquest any amb la novetat de la presència cada dia de foodtrucks que ofereixen servei de sopar. El plat fort serà el dia 23 amb 3 grups musicals (Ratpenades, Josetxu Piperrak i Eterns) i els punxadiscs Ganjanights. El dia 24 durant la tarda hi haurà activitats per a la canalla i xocolatada popular. A la nit, després del Correfoc, seguiran les actuacions fins la matinada.

Barraques Tarragona fa una crida a passar pàgina de la pandèmia, a recuperar les nostres places i carrers amb les festes populars. Alhora vetllarà per a que siguin unes festes lliures d’actituds masclistes, homòfobes i racistes.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.