Bona afluència de públic a exproReus

La 50a edició d’exproReus ha aplegat una nombrosa afluència de públic que s’ha vist atret per l’àmplia oferta en automoció, parament de la llar, restauració i tecnologia, entre d’altres. La fira multisectorial ha obert portes del 8 al 12 d’octubre, i ha fet especial incidència en les noves tecnologies, amb la finalitat de captar l’atenció del públic familiar.

La regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge de l’Ajuntament de Reus i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, ha explicat que “exproReus ha posat la mirada en el futur. És una fira amb 80 anys d’història que ha sabut adaptar-se al context actual i per això, hem fet una aposta per les activitats TIC, les quals han estat un dels principals atractius de l’edició d’enguany

Els infants i joves que s’han apropat aquests dies al recinte firal han pogut gaudir de tallers de realitat virtual, d’impressió 3D i de robòtica, entre d’altres. En el programa d’activitats infantils hi ha hagut també altres propostes més tradicionals, com ara tallers de pintacares en anglès i espectacles de màgia, organitzats per diferents expositors.

L’automoció, protagonista de la fira

L’automoció, el sector amb major presència a exproReus, ha comptat amb una quarantena de marques de motos i una xifra similar pel que fa a marques de cotxes, en un espai de gairebé 7.000 m2. També s’han pogut veure i comprar productes vinculats a les noves tecnologies, la llar, la restauració i als animals de companyia. El creixent interès per les energies renovables s’ha pogut copsar també en els diferents estands d’aquest àmbit, presents a la fira. Des de l’organització de firaReus, està previst donar a conèixer l’impacte econòmic d’aquests 5 dies de fira abans de finalitzar l’any. L’estudi es realitzarà a partir d’enquestes a visitants i expositors. Amb tot, les sensacions durant han estat positives i en paraules de la consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, “Les sensacions que ens han fet arribar aquests dies són molt bones. Hi havia ganes de fira i el fet que l’entrada hagi estat gratuïta ha generat una gran afluència de visitants”.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.