Bona afluència de visitants al 15è Saló de la Moto

La quinzena edició del Saló de la Moto ha tancat portes amb una bona valoració dels expositors. Des de l’organització del certamen, que organitza firaReus Events, s’han pogut intercanviar les primeres impressions de la fira i el tret que més s’ha posat en relleu per part de la vintena d’expositors ha estat la bona afluència de visitants, que s’ha traduït en les primeres vendes i que, previsiblement, permetrà tancar-ne de noves, com a conseqüència dels contactes realitzats durant el cap de setmana.

La vintena d’expositors participants han portat més de 50 marques i tot tipus de motocicletes: ciclomotors, scooters i maxiscooters, tricicles i quadricicles, esportives, clàssiques, elèctriques, quads, etc.

Les activitats han tingut un paper destacat durant tot el cap de setmana. Entre elles, destacar la ruta “Ves de Safari” organitzada per Eutiches, i la sortida de motos clàssiques, organitzada per GAVE/MAC i el Vespa Club. Els visitants també han pogut gaudir de circuit infantil, organitzat pel Servei Català de Trànsit i zona de descans.

El Saló de la Moto ha ocupat una superfície de 6.500 m², als quals s’han de sumar els 4.000 m² d’aparcament de motos ubicat a l’auditori exterior. Enguany, novament, la fira ha tingut entrada gratuïta.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.