Bons resultats de la fira ‘Sabor Salou’

L’alcalde de SalouPere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pels bons resultats i ha assenyalat que “esdeveniments com aquest ens ajuden a desestacionalitzar la temporada, atès que la gastronomia és un gran producte, i de tot l’any”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha explicat que “el bon temps ha ajudat al fet que famílies senceres i gent de totes les edats pugués gaudir de l’oferta gastronòmica i dels tallers i activitats, que han exhaurit les places, en tots els casos”.

Des del passat divendres a la tarda, quan va obrir portes, la fira ha obtingut un constant moviment de persones, residents i visitants, que han pogut gaudir i conèixer la variada oferta gastronòmica que hi ha a la capital del turisme de la Costa Daurada.

Enguany, atès el creixement en el nombre d’establiments, respecte a edicions anteriors, la fira ha disposat de més de 1.300 metres quadrats més d’espai, la qual cosa ha fet que l’accés al passeig fos més fàcil i còmode. L’horari de la fira també ha estat ampliat i s’ha pogut gaudir d’11 del matí a 12 de la nit.

Recordem que han estat 34 els expositors gastronòmics. Les activitats indoor, a l’interior de la carpa, han posat el cartell de complet. En aquest sentit, han triomfat els tallers de cocketeleria, el de pizza per a infants i els d’elaboració de receptes de menjar saludable, entre molts altres. Marques com Royal Bliss, Alhambra i INCAVI han brindat el seu patrocini.

D’altra banda, les activitats infantils outdoor, així com les paelles populars i el taller de tall de pernil han estat d’allò més concorregudes.

També cal destacar la visita de famosos, com la Danae Boronat, periodista coneguda pel programa Zona Franca, de TV3, que divendres va participar a l’obertura de la fira; i Raúl Peña, d’UPA Dance i El Pueblo. Aquest darrer, per iniciativa del Patronat Municipal de Turisme de Salou, ha visitat la fira i s’ha deixat veure per les xarxes socials amb molta gent de Salou, mentre feia promoció de l’esdeveniment.

Rate this post

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.